Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Focus peakinggel hasonló az eredmény nekem mint G2őn nélküle (utóbbi képe kb zajmentes belenagyításkor) - igaz, nem ugyanazokkal az üvegekkel próbáltam. De nagyban függ az üvegtől is, a Plannarral könnyű, nagyon penge, kontrasztos, de a jupiterrel vért izzadtam fókuszálásnál. Főként nyitva hasznos, amikor látom ahogy a sáv végigsöpör, de videók alapján a sony erősebb/színesebb segítsége ide is elkéne, ez is fw könyörgési listán van . Igaz, nikon kijelzős/belenagyítós módszerénél ezerszer jobb eredményt ad (5100), de asszem milc fronton ebben is alulról súrolja az átlagot, használható, pont.
Split screent néztem több videón, dícsérik, de nekem a szemem kifolyik, és a fp-nél is kevésbé látom a videókon hol a gyíkba az élesség. Kis pöcs keresőben egyetlen pici narancssárga folttal is hasonlóan működik a FED-en, mégis így használták, csak most már jobban esne ha ezt annál erősebben/jobban láthatóan csinálná az X-E2.
Pana szintű nagyítással Sony szintű fp-el ha kérhetném .FEDman, Hirdetésből akkor szedjem ki az mft adapert?
Stauffenberg: Mi visz rá a manu iso+M használatra röviden (az auto iso A/S, néha M helyett)?
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest