- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #26137 üzenetére
Rendszerben gondolkodás ide vagy oda, szerintem nagyon jó vételek voltak a sonyk akcióban. Még mindig nem rosszak. Nézegettem a fujikat is, de kegyetlenül elszálltak árban. Egy xe3 kit 450k, na ne vicceljünk már, kezeljük helyén. Ennek az áráért 2db full frame milc vázat lehetett kapni sonyban, az a7 kitobival meg 280 volt.
Elhiszem én hogy fuji topik meg minden, de árban annyira elmentek a fuji gépek, hogy nem opció.Ha 450 az xe3 kit, akkor ha megnézed, mit lehet kapni akörül az ár körül (akció nélküli teljes áron):
- Sony a7 Mk II kit (480)
- Sony a7 Mk I kit (330)
- Sony a6300 kit (328)
- Pana GX8 14-140 kit (460)
- Pana G80 14-140 (375)
- Canon M5 kit (350)
- Sony a6000 dupla kit (300)Ezek azért nem rosszak. Még akkor is, ha azt nézem, hogy a fujinál az xt20 kit 385 (ez alatt is árul a konkurencia full frame kitet), akkor is azt mondom, hogy annál is a fenti listában csak kettő tud ennél drágább lenni, abból az egyik egy full frame kit ahol a váz is stabilizált már, a másiknál meg egy jóval drágább obi van a kitben. Még azt is figyelembe véve drága, hogy az xe3 kitobija 2.8-ról indul.
Nem tudom mi az oka a fujinál az árak elszállásának, de a minőség ellenére sem tartom ezt indokoltnak. Kezd a fuji a fényképezőgépek apple-je lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest