Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Kösz, ezek szerint jól éreztem, hogy jó az a háttér. Elszontyolodva pedig ne legyél, mert a háttér kékes-lilás árnyalata most nem természetes. Az ACDSee műve.
Egyébként eszembe sem jutott volna változtatni az eredeti zöldes háttéren, de a program adta az ötletet. Először ugyanis próbából minden képnél rányomok az "auto megvilágítás" gombra. Időnként pont jól rendberakja az expozíciót, kontrasztot, színeket, leszedi a "fátyolosságot". Ha nem akarok "művészkedni" a képpel (átlagos családi kép), akkor néha úgy is hagyom, nem vacakolok még 5-10 percig egy fotóval.
Na, a lényeg, hogy ennél a képnél ő tolta el a hátteret a kékbe, így jött az ötlet. Persze amit csinált, az nem tetszett igazán, tehát megcsináltam én precízebben.Az anyák napi címed eléggé mellbevágó
,de azért nem hiszem, hogy olyan rossz lett az a kép!
A HDD dolognak még nem volt időm utánajárni, de megteszem.
Egyébként tényleg borzasztóan villogott valami ződ izé a dobozka tetején, amikor képeket töltöttem rá. Azt hittem, kontakthiba, ezért -ahogy az már régen is bevált a Kékes televízióknál-, párszor erélyesen oldalba vágtam. Egy idő után abba is hagyta. Szerintem teljesen rendbejött a készülék, mert azóta nincs villogás, sőt még az a furcsa halk zúgás és kis kattogó hangok is megszűntek, amik előtte a belsejéből kihallatszottak. Azt hiszem, már sokkal kevesebb áramot is fogyaszt.
A kis Thecus cucc egyébként nagyon tetszik. Pici, praktikus, elég gyors, szépen leszedi a képeket a fotógépről, úgy tűnik "terepen" is jól fog működni aksival, és utolsósorban nagyon szép kis kütyü. Eddig hibátlan, pedig már egy napja nálam van.
A fotókidolgozós tesztet kösz, elolvastam. De várom a Te beszámolódat is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest