Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
-
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném.
Van már otthon egy működő ftp szerver, de úgy tűnik, nem támogat minden kapcsolatot.
Szerverről lenne áttöltve adat rá ftps, vagy sftp kapcsolattal. Sajnos nem igazán tudom, ezek mit jelentenek, de a fájlfeltöltés nem működik (Server does not support or allow TLS/SSL).
Milyen lehetőségeim vannak, hogy ilyen kapcsolatot fogadni tudjak? -
Soja
aktív tag
Segítsetek
Korábban bulletproof ftp szervert használtam, mígnem mostanában észrevettem, hogy a le és a feltöltés is mindig megszakad, általában 6-700 KB adatmennyiség után.
Korábban ez nem volt, és nem is állítottam el semmit. Kipróbáltam titan ftp-vel , ugyanaz a helyzet vele. Mi lehet a gond. Érdekes hogy van egy legalapabb leggagyibb 1mb-os ftp szerver, az meg tökéletesen működik, ott viszont az a baj, hogy 250KB-os sebességhatárt nem hajlandó túllépni, de ugyanez van a cerberussal is.
Meg tudjátok mondani, hogy mi ez a 250KB-os határ? Miért van ez? Vagy hogy miért szakadhat ilyen sűrűn a bulletproof? Tudtok mondani egy nagyon jó ftp szervert, amivel a felhasználókat is lehet managel-ni, sűrű csatlakozás esetén automatikusan bannolni, és ami tudja az 1MB -os feltöltést is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest