Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
No, én egyféle problémát tudok optimális esetben elképzelni. Optimális eset az, ha te tökéletesen értesz ezen ftp progik beállításához.
Vannak olyan internet kapcsolatok, ahol a kimenő ip-d a server ip-je és ha a serveren nincs a te gépedre szabad port nyitva akkor biztos, hogy nem tudsz ftp servert létrehozni a neten *, csak a belső hálózaton belül. Nem tudom, hogy neked ez -e a gondod, de én már szívtam ez miatt.
* ha az ftp klienssel csatlakozni akarnak a gépedre, akkor nem a te gépedet találják meg, hanem a servert és mivel azon nincs v. nyilván jelszóval védett az ftp server, ezért nem tudnak csatlakozni kívülről.
kb ennyi... , nem biztos, hogy segítettem, de legalább megpróbáltam.
UP 267#!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest