Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhericho
tag
valaki ha tudna nekem adni a 7-es varzióhoz és a sytrus-hoz magyar leírást v. tutorialt nagyon örülnék
-
LennyL
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám,hátha tud valaki segíteni.
Ha állítok egy potit, és leállitom a zenét majd újra a playre nyomok és elindítom akkor visszaugrik az előző potiállásra. Ez csak egy projectnél fordul elő, valamit elállíthattam benne? Nem jövök rá mi lehet, és most nem tudom folytatni. Nagyon bosszantó, mivel szinte kész a zene.
Aki tud nagyon kérem segítsen vagy ha tud akkor adjon valami linket ahol tudnak segíteni esetleg , mert nem találok használható fórumot!
Köszönöm szépen előre is! -
p a s s e r
őstag
szia. érdemes meghallgatni a tutorialokat. sokhoz felirat is van, amibôl rendesen le lehet sz?rni egy-két fontos dolgot. viszomt, ha megvan neked esetleg valamilyen digitális formátumban ez a leírás, akkor nagyon szívesen venném, ha valamilyen úton módon eljuttatnád hozzám...
üdv! -
elektro
aktív tag
köszi már találtam
-
elektro
aktív tag
hali
nem tud valaki véletlenül magyar leírást a progihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest