Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhericho
tag
valaki ha tudna nekem adni a 7-es varzióhoz és a sytrus-hoz magyar leírást v. tutorialt nagyon örülnék
-
LennyL
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám,hátha tud valaki segíteni.
Ha állítok egy potit, és leállitom a zenét majd újra a playre nyomok és elindítom akkor visszaugrik az előző potiállásra. Ez csak egy projectnél fordul elő, valamit elállíthattam benne? Nem jövök rá mi lehet, és most nem tudom folytatni. Nagyon bosszantó, mivel szinte kész a zene.
Aki tud nagyon kérem segítsen vagy ha tud akkor adjon valami linket ahol tudnak segíteni esetleg , mert nem találok használható fórumot!
Köszönöm szépen előre is! -
p a s s e r
őstag
szia. érdemes meghallgatni a tutorialokat. sokhoz felirat is van, amibôl rendesen le lehet sz?rni egy-két fontos dolgot. viszomt, ha megvan neked esetleg valamilyen digitális formátumban ez a leírás, akkor nagyon szívesen venném, ha valamilyen úton módon eljuttatnád hozzám...
üdv! -
elektro
aktív tag
köszi már találtam
-
elektro
aktív tag
hali
nem tud valaki véletlenül magyar leírást a progihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest