- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Élesszük fel a topicot...
Vettem egy Xigmatek Asgard házat, bele egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 lapot, abba bele egy Asus Xonar DS hangkártyát.
A front panel HD audio kábelét rákötöttem a hangkártya megfelelő csatlakozójára, amikor bedugom a fejhallgatót, le is kapcsolja a hátsó kimeneteket és átkapcsol front panelre headphones-ra, de tök süket a füles (nincs rajta hangerőszabályzó, így nem a füles van lehalkítva).
Hangeszközök beállításainál keresgéltem és azt vettem észre, hogy a front panel fejhallgató kimenetet mintha csak az alaplapi hanggal lenne hajlandó használni. Ha kikapcsolom az alaplapi hangot (eszközkezelőben vagy bios-ban), akkor eltűnik az ATI HDMI Output alatti összes lehetőség (lásd képet), beleértve a kérdéses fejhallgatót.
[link]Mit lehet tenni a probléma megoldása érdekében?
Ha kihúzom hátul a hangfalakat, akkor is süket a fejhallgató, de érzékeli, ha bedugom (a hangkártya átvált front panelre). -
karczt
csendes tag
Sziasztok,
adott a köv alaplap asus p5gc-mx 1333. Ráköttöttük a ház front panel audio csatlakozóját,
és az alaplap leírás szerint a bios-ba beállítottuk, hogy HD audio. de hiába csatlakoztatunk bár milyen eszközt a front panel-ra, nem érzékeli a gép.Valakinek lenne esetleg valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
A kábelt biztos jól van rádugva az alaplapi csatlakozóba, mert csak egyféleképpen lehetett csatlakoztatni.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest