- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatta a Panther Lake-et az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Élesszük fel a topicot...
Vettem egy Xigmatek Asgard házat, bele egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 lapot, abba bele egy Asus Xonar DS hangkártyát.
A front panel HD audio kábelét rákötöttem a hangkártya megfelelő csatlakozójára, amikor bedugom a fejhallgatót, le is kapcsolja a hátsó kimeneteket és átkapcsol front panelre headphones-ra, de tök süket a füles (nincs rajta hangerőszabályzó, így nem a füles van lehalkítva).
Hangeszközök beállításainál keresgéltem és azt vettem észre, hogy a front panel fejhallgató kimenetet mintha csak az alaplapi hanggal lenne hajlandó használni. Ha kikapcsolom az alaplapi hangot (eszközkezelőben vagy bios-ban), akkor eltűnik az ATI HDMI Output alatti összes lehetőség (lásd képet), beleértve a kérdéses fejhallgatót.
[link]Mit lehet tenni a probléma megoldása érdekében?
Ha kihúzom hátul a hangfalakat, akkor is süket a fejhallgató, de érzékeli, ha bedugom (a hangkártya átvált front panelre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest