Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Élesszük fel a topicot...
Vettem egy Xigmatek Asgard házat, bele egy Gigabyte GA-MA770T-UD3 lapot, abba bele egy Asus Xonar DS hangkártyát.
A front panel HD audio kábelét rákötöttem a hangkártya megfelelő csatlakozójára, amikor bedugom a fejhallgatót, le is kapcsolja a hátsó kimeneteket és átkapcsol front panelre headphones-ra, de tök süket a füles (nincs rajta hangerőszabályzó, így nem a füles van lehalkítva).
Hangeszközök beállításainál keresgéltem és azt vettem észre, hogy a front panel fejhallgató kimenetet mintha csak az alaplapi hanggal lenne hajlandó használni. Ha kikapcsolom az alaplapi hangot (eszközkezelőben vagy bios-ban), akkor eltűnik az ATI HDMI Output alatti összes lehetőség (lásd képet), beleértve a kérdéses fejhallgatót.
[link]Mit lehet tenni a probléma megoldása érdekében?
Ha kihúzom hátul a hangfalakat, akkor is süket a fejhallgató, de érzékeli, ha bedugom (a hangkártya átvált front panelre). -
karczt
csendes tag
Sziasztok,
adott a köv alaplap asus p5gc-mx 1333. Ráköttöttük a ház front panel audio csatlakozóját,
és az alaplap leírás szerint a bios-ba beállítottuk, hogy HD audio. de hiába csatlakoztatunk bár milyen eszközt a front panel-ra, nem érzékeli a gép.Valakinek lenne esetleg valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
A kábelt biztos jól van rádugva az alaplapi csatlakozóba, mert csak egyféleképpen lehetett csatlakoztatni.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest