Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lunatic

aktív tag

Egykét apróság nekem is elég szokatlan.

A legfurcsább, hogy csak én tudok tölteni a pajzsba? Hogyvanez? Eleinte aszittem csak a kezdő ellenek miatt, nade level 10 és még mindig nyomnak el egy-két batteryt? Tudom állandóan az Xwingel jövök, de ott milyen jól meg volt már csinálva: mi van a töltésprioritásban, fegyver, pajzs vagy sebesség...

Aztán most hoztuk el a professzornénit a két segítőtárs segítségével, akik négy (!!!) torpedóval kilőttek egy csatahajót. Hümm. OK, hogy nem számítottak rá, de nyílvánvaló harci helyzet volt, és a csatahajó nem vonják fel a pajzsokat? ehh...

Ami egyre jobban bejön: a rakétázás és a countermeasure.
    Rakétát megfelelő ütemben elengedve negyedannyit kell lövöldözni. Első körben lejön a pajzsa, másodikban kap egy rakétát, aztán már csak ki kell végezni.

Ha meg éppen ránk lőttek ki egy rakétát, a csipogástól függően ki lehet manőverezni, de elég akár egy countert kidobni és lehet tovább üldözni. :)

Most megint Leedsben vagyok, még mindig defenderrel, nagyon nemteccenek a bretonniai hajók, bár mostmár használhatok lev5 fegyvereket..., próba cseresznye. :)

Új hozzászólás Aktív témák