Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Egykét apróság nekem is elég szokatlan.
A legfurcsább, hogy csak én tudok tölteni a pajzsba? Hogyvanez? Eleinte aszittem csak a kezdő ellenek miatt, nade level 10 és még mindig nyomnak el egy-két batteryt? Tudom állandóan az Xwingel jövök, de ott milyen jól meg volt már csinálva: mi van a töltésprioritásban, fegyver, pajzs vagy sebesség...
Aztán most hoztuk el a professzornénit a két segítőtárs segítségével, akik négy (!!!) torpedóval kilőttek egy csatahajót. Hümm. OK, hogy nem számítottak rá, de nyílvánvaló harci helyzet volt, és a csatahajó nem vonják fel a pajzsokat? ehh...
Ami egyre jobban bejön: a rakétázás és a countermeasure.
Rakétát megfelelő ütemben elengedve negyedannyit kell lövöldözni. Első körben lejön a pajzsa, másodikban kap egy rakétát, aztán már csak ki kell végezni.
Ha meg éppen ránk lőttek ki egy rakétát, a csipogástól függően ki lehet manőverezni, de elég akár egy countert kidobni és lehet tovább üldözni.
Most megint Leedsben vagyok, még mindig defenderrel, nagyon nemteccenek a bretonniai hajók, bár mostmár használhatok lev5 fegyvereket..., próba cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest