Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Turmoil

senior tag

válasz Spensers #120 üzenetére

Persze attól függ, hogy éppen hol tartasz a játékban.
    Én nem használtam rakétát, mert pénube kerül. Bár van olyan, amiből lehet találni a lelőtt ellenfelekben, de egyébként fölösleges. Inkább nagy sebzésű fegyverek. Nekem egy időben a particle típusok jöttek be, mintha többször szakítottam volna le darabokat az ellenfelek hajóiból, aztán plazmából voltak csak elérhető darabok, akkor azzal nyomtam, aztán mikor megvettem a Titánt, elmentem a roncsokhoz a unique fegyverekért (2 db. mindegyikből!) Sajna a Titánra is csak 4 10-es szintű fegyver megy föl és 2 9. sz.

Elugrottam az Unknown system nevű helyre is:

http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/Titan.jpg

Itt szereztem 4 nomad energy blastert, azóta a fegyverzetem:

4 nomad energy blaster (~640 sebzes, 4 loves/mp (refire rate), 0!!! energia)
    a szárnyvégeken pedig 1-1 Firestalker rakéta (2400 sebzés). Ez utóbbiak csak életmentő célra, bár ilyen még nem nagyon volt:)
    Sajna a Titan esetében a turret hátul van, és előre nem tud lőni:)

A Buckshot egyébként egy 9. szintű particle cannon.

http://w3.enternet.hu/vero/freelancer/Buckshot.jpg

Van normál verziója is, legegyszerűbben Bounty Hunter bázison lehet venni, ha nagyon jóban vagy velük, rosszabb esetben Corsair vagy Outcast szemelyt celzó küldetésben lehet lőni. Ez kicsit lassabb folyamat, de legalább pénzt is kapsz mellé.

Ez utóbbi módszernek egyik hátránya, hogy az összes katonai, rendőri, fejvadász és biztonsági szervezetnél ellenségesek leszünk. Izgalmas volt úgy átvágtatni Omicron Alpháról Rheinlandig (természetesen NewYorkon át;]), hogy szinte sehol nem tudtam leszálni (csak a freeportokon) és mindenki vadászott rám:)
    Akit érint: a trade-route-okat és jump-gate-eket lehet használni, ha ellenségesek vagyunk az üzemeltetőjükkel, de bázisra és bolygóra nem lehet leszállni. Persze nem volt veszélyes, mert még a pajzsomat sem tudták veszélyes mértékben megbontani. Szép lassú repülés közben halomra lőttem mindenkit. Néha láttam, amint Bounty Bunterek vadásztak a nekem még barátságos Outcast, vagy Corsair hajókra, na itt hiába szálltam be a BH oldalon, csak annyi történt, hogy mindenki ellenség lett. De rendes voltam, csak a rosszfiukat lőttem le:)
    Aztán érdekes poén volt, hogy már azt hittem, hogy rendben vagyok mindenhol, a manhattan police base barátságos volt velem, csak éppen a docking-ringet üzemeltető banda pikkelt rám és nem engedett leszállni:)

Azért végülis 7-800000 kenőpénz szétosztása után végre rendbejött a renomém és nyugodtan ihatom magam halálra a manhattani kocsmában:)

Poénból elvállaltam pár 1. szintű feladatot: két hullámban 2-3 hajó jön szembe. A nagyobb darabokba kétszer is bele kell lőni, hogy leessen. De közel nem tudnak jönni.:) Éppen azon gondolkodom, hogy átveszem a hatalmat a rendszerben, csak sajna a játék nem teszi lehetővé:( Pedig szerintem egy battleship sem bírná sokáig ellenem:)
    Hmmm... Ki is próbálom, hogy le lehet-e lőni:)))

Új hozzászólás Aktív témák