- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ezzel a stílussal és grafikával él és virul a Valorant is. Szóval miért veszítenék el az emberek zömét?! Még az Overwatch is hasonlóan néz ki. És ez az egész talán a Team Fortress 2-vel kezdődött.
Azért ilyen a dizájn, mert ma ez a divat. A realistic-re ott a CS, meg a COD.Mondjuk én nagy jövőt nem jósolok ennek se. Telített a piac.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alapvetően ez ugye egy F2P cím, és ahhoz hogy elég embert elérjenek vele, nyilván olyan gép is kell hozzá, ami gyengébb hardverrel is futtatja rendesen, hogy minél több emberhez eljusson.
Egy részről ez a grafikai stílus szerintem pont azért van mert jól skálázható, és nem kell hozzá erőmű. Ha most valaki kitalálna egy ugyanilyen játékot de mondjuk realistic grafikával, ott máris problémásabb a célközönség mert nem mindenkinek van hozzá gépe mondjuk. Persze lehet full low-n tolni is 720p-ben és egyéb megoldásokkal, de nyilván ez nem ugyanaz és persze a látvány is olyan amilyen. Szóval ez egy ördögi kör így, de persze nyilván csak ez az én eszmefuttatásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest