Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ha a gyári függőleges foglalatba teszed szerintem semmi esély a szépségre mert onnan nehéz elrejteni a kábeleket.
Viszont talán közelebb kerülsz ha vízszintes foglalatok egyikébe teszed pl. a vga főlé ha az alaplapod engedi és a lap alatt hátra kivezeted a szabályzópanel kábeleit pl. proci cserélős nyíláson át és onnét vissza a ventikhez.Remélem érthető.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Nullára tekerve nyilván nem megy mindegyik.
Nálam pl. letekerve csak egy nem teker másik kettő viszont igen.
Általánosságban kb. félúton van a poti és így mindhárom csendben üzemel.
Nekem kissé gyanús hogy egyes ágak más és más fordulaton is teljesítenek.Nem igazán lehet szépen elrejteni a venti kábeleket de ez úgy sem plexi oldallapos hogy rontaná az összképet.
Igen, belső műanyag pöcköket kell összenyomni az előlap eltávolításához.
Elméleti síkon (videókon látni ilyet) az előlap alján képzett vájatnál megrántva is el lehet távolítani de én nem mertem kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen joysticket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest