- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
szervusz! mindezt ingyen és bérmentve teszik??? mert akkor tényleg teljesen korrekt cég az user errorokat tekintve
.
(#765) R@ZEL: nekem még nem volt olyan házam amiben nem rezonált volna a 3,5 HDD beleértve az ARC MINI-t, CORE1000-t, NZXT Vulcant stb.. egyedüli megoldásom az 5,25-ös átalakító volt
-
zodo
nagyúr
Szia!
Szerintem menj be ezzel a panellal egy nagyobb villamossági boltba és biztos találtok megfelelő csere alkatrész pár száz forintért. Pl.: 3,5mm sztereo jack beépíthető aljzat
Ha te nem is értesz a cseréhez akkor biztosan találsz valakit aki egy csokiért, sörért beforrassza neked az új alkatrészt. -
Gerisz
addikt
Nem értesz te ehhez.
Beszerelni és kész, annak semmi értelme
Egyébként meg az még 10k (4darab 6tűs PCI-e, egy 8 és egy 24-es)
Az már megint több mint 50K arra meg már nem állnám meg, hogy 60K-ért Fortress 02-t vegyek.
Ha elindul velem a szekér semmi pénz nem elég, ezért tartom magam.tatabánya: Nekem nem annyi, még tavasszal rendeltem MDPC-X-ről és 19800Ft volt, pont elég a táp kábelekre, Sata-ra és a vezérlőre szálanként.
-
Gerisz
addikt
Ha filléres lenne nem érdekelne.
De már Őszintén sajnálom rá a pénzt.
Kitaláltam, hogy veszek egy szép házat amit nem fogok szétvagdosni (csak egy picit), de 90%-ban megfelel.
Meg veszek egy új fekete lapot, eddig jó.
Most kezdi beadni a tápom az unalmast, kattog a venti.
Be van harisnyázva 20K, most akkor nem lapot veszek hanem egy Seasonic X-660-at amit megint harisnyázok az tuti. Marad a mostaniból amit kimentek harisnya, de nem lesz elég.
Így már is nem filléres sajnos. -
davidsz
senior tag
-
Gerisz
addikt
Köszönöm nektek a véleményt!
Nem mertem bevállalni az XL-t.
Megrendeltem az Arc-ot. Megkapja előre a két 14-es AirPenetratort 400-as fordulaton és kész.
Úgyis kivágom az oldalát.
Majd ha megöregszem és nem érdekel az ilyen akkor veszek XL-t amit tuti nem fogok szétbarmolni. Az Arc még nem ússza meg.Most 690-em van és az Arc-ban láttam meg azt ahogy ennek a 690-nek ki kellene nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Futás, futópályák
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- ASUS routerek
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest