- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Áh, akkor azért néztem be, azt hittem Te is az Arc-ra utazol. A Define az ajtó miatt jobb, azt szeretem is alapból, a mostani is olyan, de sajnos túlságosan tetszik az Arc. Ja, és azon ugye van USB3.0 kivezetés, és mivel a következő pendriveom úgyis 3.0-ás lesz, és minimum 16-os, ez is plusz pont. Mondjuk az ARc-tól én pont félek a teteje miatt. Na majd ha jönnek a tesztek, kiderül...
A linket köszönöm, vicces, de tegnap éjjel(meg utána alvás közben
) pont egy ilyen ötlet fogalmazódott meg bennem is, de egy az egyben. Alapvetően is így képzeltem, de ez az i-re a pont, köszi 
-
hoffman_
nagyúr
OC... heh
Szegényt már 3 hónapja zaklatom, havi egyszer, hogy mi újság, legutóbb ma reggel jött a privát, hogy még semmi
És zodiak se hallotta hírét se még a háznak. Nem baj, minél tovább várok, annál kevésbé számít, hogy mennyibe fog kerülni. Najo, sajna ez sem igaz 
Egyébként ez a kérdés kicsit előreszalad, de te hogy tervezed az odd berakasat? Olyan gyönyörű a ház pofija, nekem nincs szívem egy rusnya olvasót berakni, még egy letisztult feketét sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár én is az alsótáposokat szeretem. Más kérdés, hogy a Core nem lett szebb szerintem az R3-nál, az ARC-nál meg mégannyira sem. Hála az égnek, az már sok lenne 
És zodiak se hallotta hírét se még a háznak. Nem baj, minél tovább várok, annál kevésbé számít, hogy mennyibe fog kerülni. Najo, sajna ez sem igaz