- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Lehet még nem tudom van ventim bőven, de mivel elöl van kettő, szerintem nem kívánja a dolog. A fractal fehér venti alá ami elől van, betettem egy noiseblocker feketét. Alulra a táp elé, meg egy scyhte slip stream-et. Hátul maradt a Fractal fehér egyedül.
Szerintem mivel vízhűtés van a házba a huzatmennyiség, így a fennmaradó komponenseknek elegendő.
Az elől be hátul ki rendszert szeretem jobban.
A ház valami irdatlan nehéz a szigetelések miatt. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.
Ez egy rossz pont, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni, vagy ez csak elekrosztatikus porfestés? ilyen rücskösebb fajta, de annak is tartani kéne egy picit tovább nem igaz?
A többi résszel elégedett vagyok szerelés, kábelelrendezés 10pont. -
zodo
nagyúr
Ezeket a típusokat nem ismerem de a Coolink Swif2 120P-t merem ajánlani ha nem gond a lapát színe.
Esetleg itt kérdez rá a 120mm-re ha saját márkás venti is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest