- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Lehet még nem tudom van ventim bőven, de mivel elöl van kettő, szerintem nem kívánja a dolog. A fractal fehér venti alá ami elől van, betettem egy noiseblocker feketét. Alulra a táp elé, meg egy scyhte slip stream-et. Hátul maradt a Fractal fehér egyedül.
Szerintem mivel vízhűtés van a házba a huzatmennyiség, így a fennmaradó komponenseknek elegendő.
Az elől be hátul ki rendszert szeretem jobban.
A ház valami irdatlan nehéz a szigetelések miatt
. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.
Ez egy rossz pont, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni, vagy ez csak elekrosztatikus porfestés? ilyen rücskösebb fajta, de annak is tartani kéne egy picit tovább nem igaz?
A többi résszel elégedett vagyok szerelés, kábelelrendezés 10pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Egy dolog nem tetszett mégpedig a szinterezés olcsó mivolta. A hdd tartók kivételekor már jön is lefelé. A táp beszereléskor a meghúzott csavarok le is szedik szépen maguk alatt a festéket.