- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BIOS frissítés
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Ezen a 2 db 5.25-ös helyen mondjuk én is morcoltam, hogy elég kevéske!
Szeretnék még egy Scythe Kaze Server 5.25 előlapi panelt is, ha már ennyi venti van a kuckóban, de sajnos nincs hely neki... Hacsak nem szórom ki az egyik ODD-t. Mondjuk a potik miatt amúgy is szívás, az ajtót nemigen lehetne becsukni miattuk, ha meg hátrébb csúsztatnám az egészet, akkor elég bénán nézne ki.
Vki írta, hogy a csavarokról könnyen kopik a fekete festés... Nos, ez igaz, de azért lehet azt óvatosan is húzni! Szvsz ha minden kötél szakad, akkor meg legfeljebb nekiesik az egyszeri jómunkásember fekete alkoholos filccel, ha nagyon nem bír magával, oszt akkor jóvan...
Az előlapi LED-re meg én is ugyanazt tudom mondani, mint Egon kolléga úr, hogy nem árt, ha van némi vizuális feedback a gép állapotáról. Én tuti nem húzom le a deszkáról!
Ehh, most nézem mit ír Egon... Az Antec P180 tényleg műanyag oldallapos? Ez komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest