Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #661 üzenetére
Fogtam a gumibakokat, és kiszedtem úgy, hogy fele-fele helyett csak az egyik oldalon legyen, a HDD és a rack között, így csavar és a rack között nincs.
Most egy fokkal jobb, de nem értem a működését. Néha teljesen rendben van, és nem hallok semmi rezonálást, néha viszont megint visszajön, talán egy picit kevésbé, mint eddig. Viszont nem tudom eldönteni sem azt, hogy melyik HDD okozza, sem azt, hogy mitől múlik el/jelenik meg újra. Nagyon dühít már
mod:
A csavarlazítás nem segített semmit, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest