Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Üdv Fractalosok!
    Voltam a milyen házat vegyek topikban, de túl sok segítség eddig nem jött :) (igen, kívülről fújom Shellkretor oldalát kb. :) )
    Igazából, ahogy a kínálatot nézem, nem nagyon találok olyan házat, ami kompromisszummentesen megfelelne nekem, és egyre inkább arra hajlok, h egy minőségibb kuckó kellene, ami kiszolgál egy jó darabig.
    Aztán a sok olvasgatásban arra jutottam, h:
    - Fractal Core 1500
    - Fractal Define Mini
    - Fractal Define R4
    - Fractal Arc Mini, bár az ablakos nem jön be
    - Nanoxia Deep Silence 2
    A lakást nyáron klíma hűti, illetve nem egy kazán az adatlapomon szereplő gépem, játszani nem szoktam, szóval a kis designos kuckóknál leginkább a porszűrésnek örülnék, ugyanis nyáron amikor szétszedem a gépet, csak úgy csüngedeznek a porcicák.
    Ami szerintem fontos:
    - a SATA csatlakozóimat jelenleg nehéz szerelni, mert szemben vannak a HDD-kkel
    - lesz-e gondom ennek a tápnak a kábelmanagelésével?
    - 3 HDD-m van - ezekben a házakban számíthatok-e hallható rezonanciára emiatt? Tkp 2db-on nincs forgalom, a 2TB-os Red-re töltök le.
    Árban, mint látszik van egy 16k körüli, a többi súrolja a 30-at. Ennél feljebb azonban végképp nem mennék.
    Ti mit javasoltok? Egyébként pcx-en a két Define közel egy árban van. A gépet egy darabig nem fogom fejleszteni, ennyi komponens marad. Egy mATX Fractalban elférnek ezek kényelmesen?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák