Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asturel

őstag

válasz thomasvold #1456 üzenetére

Felső keretet vettem ki, alul meg mindenképp kell valami légmozgás a 2 (hamarosan 3) hdd-nek , így szerintem van értelme ha 90 fokban vannak a hdd-k is. Amíg nem volt csak HD 7870 a gépben elég volt a 2db hozzáadott ventilátor akár 5V-on is, de az R9 290 rendesen felborította a csendéletet. A kártya hiába stagnál 70 fok körül full load-on, a ház is átmelegszik annyira megreked a levegő. (A hátsó ventilátornál elég meleg volt a ház pár óra GTA után :W, a memória meg annyira felmelegedett, hogy elkezdett hibázni). Idő hiányában viszont nem nagyon tudok kísérletezni így először valami bevált kombinációt akartam volna kipróbálni. Jelenleg az összes (oldalt, felül) hangszigetelő a helyén van, valszeg akkor ha már csak kiveszem a tetejéből a szigetelést az is sokat segít (ha másnak nem, a por bejutásának :D). Gondolom célszerűbb az első (ház elejéhez közelebb) lévő fenti helyre rakni a ventilátort :F, mivel oda nem sok levegő jut, max a cpu hűtő (ami egy noctua nem túl nagy légnyomással) szív valamit.

Új hozzászólás Aktív témák