Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
A problemam:
Adott egy Xilinx FPGA, amit - ahogyan az a cimböl is latszik - programoznom kellene. Sosem csinaltam, igy teljesen az alapokrol kell elkezdenem.
Sajnos szegyellve vallom be, hogy felsöfoku vegzettsegem eme szakiranyu, azonban ilyenröl szo sem esett az oktatasban, pedig nem csak az egyetem melle jartam.
Azert a google a baratom, es talaltam sok ''Step by Step'' leirast, amit szorgosan olvasgatok, de minden hasznalhato infot szivesen vennek. Elsösorban port konfiguracios problemat kell megoldanom: adatokat olvasni, irni parhuzamos portrol/ra.
Elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő