Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
WOW es megegyszer WOW
Köszönöm szepen a hozzaszolasokat, most mar tudom hol, hogyan induljak el. Az elmelettel azt hiszem kepbe vagyok/voltam. Csakhat elmelet - gyakorlat. Jöhet a gyakorlat
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Fogalmazzunk úgy, hogy kezdő szinten
8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.
Jahh, és ha lehet a Chipcad-et hagjuk
-
Blackmate
őstag
Valaki?

-
Blackmate
őstag
A problemam:
Adott egy Xilinx FPGA, amit - ahogyan az a cimböl is latszik - programoznom kellene. Sosem csinaltam, igy teljesen az alapokrol kell elkezdenem.
Sajnos szegyellve vallom be, hogy felsöfoku vegzettsegem eme szakiranyu, azonban ilyenröl szo sem esett az oktatasban, pedig nem csak az egyetem melle jartam.
Azert a google a baratom, es talaltam sok ''Step by Step'' leirast, amit szorgosan olvasgatok, de minden hasznalhato infot szivesen vennek. Elsösorban port konfiguracios problemat kell megoldanom: adatokat olvasni, irni parhuzamos portrol/ra.
Elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.