- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
WOW es megegyszer WOW
Köszönöm szepen a hozzaszolasokat, most mar tudom hol, hogyan induljak el. Az elmelettel azt hiszem kepbe vagyok/voltam. Csakhat elmelet - gyakorlat. Jöhet a gyakorlat
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Fogalmazzunk úgy, hogy kezdő szinten
8051, mikrokontroller programozással nagyjából képben vagyok, de ahogy olvasgatom ez egy merőben más absztrakció. a Verilog, meg VHDL meg van, csak épp erről kellene vmi bővebb info.
Jahh, és ha lehet a Chipcad-et hagjuk -
Blackmate
őstag
Valaki?
-
Blackmate
őstag
A problemam:
Adott egy Xilinx FPGA, amit - ahogyan az a cimböl is latszik - programoznom kellene. Sosem csinaltam, igy teljesen az alapokrol kell elkezdenem.
Sajnos szegyellve vallom be, hogy felsöfoku vegzettsegem eme szakiranyu, azonban ilyenröl szo sem esett az oktatasban, pedig nem csak az egyetem melle jartam.
Azert a google a baratom, es talaltam sok ''Step by Step'' leirast, amit szorgosan olvasgatok, de minden hasznalhato infot szivesen vennek. Elsösorban port konfiguracios problemat kell megoldanom: adatokat olvasni, irni parhuzamos portrol/ra.
Elöre is köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest