Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
-
Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
it Az Apple-nek meg kell nyitnia a rendszereit a riválisok felé, ebből az EU nem enged.
-
Hosszabb előzetesen a Tomb Raider animációs sorozat
gp A Netflix-re szánt széria a tervek szerint jövő hónap elején debütál.
-
Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
ph A GMMK 3 többféle méretben, házanyaggal, hagyományos és mágneses switch-ekkel, vezetékkel, illetőleg anélkül egyaránt választható.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
BBQ belefér ebbe a topikba?
Van aki esetleg műveli ezt az ételkészítési módszert?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Milyen smokered van?
GB-ről rendeltem maghőmérőt, pár dolcsi volt, annyit is ér. Idézet egy szakértő leveléből:
”Hús maghőmérő: kiemelten fontos eszköz. Ajánlott márka a Thermapen: [link] A Thermapen az nem olyan hőmérő, ami folyamatosan mér. Viszont a legpontosabb, legmegbízhatóbb maghőmérő. Kinyitjuk a sütőajtót, és mérünk – ez alegfontosabb eszköz a BBQ-ban. Most féláron van itt: [link]"Engem a rácshőmérséklet jobban érdekel, itt a ThermoPro az ajánlás. Drága, de legalább távolról is lehet csekkolni a hőfokot. Egyelőre még csak BBQ csirkecombot és BBQ kiterített csirkét készítettem. Bíztató kezdeti sikerekkel.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Én ilyen Pro-Q Frontier Elite-et használok.
2 db 43 cm-es grillráccsal van felszerelve.
Indirekt grillezésnél pizzakövet használsz "tompításnak"?Igen, a faszén nagyon fontos, amellett, hogy lehetőság szerint minél pormentesebb legyen, nagyon fontos, hogy kb. egyforma méretű és lehetőleg vegyszermentes faszéndarabokat használj(unk).
Boksa faszenet használok, a begyújstáshoz pedig kókuszrost brikettet."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Eddig a kiégetés után volt egy császárszalonnás-sütőkolbászos direkt grillezés.
Azóta csak BBQ csirkecomb és BBQ kiterített csirke volt a rácson (fehér mártás nélkül). Az egy éjszakás sóoldatos fürdőt feltétlen próbáld ki pipinél, epic effekt!
Ha stabilan megy a csirke, utána jöhet a sertés, azután majd a marha.BBQ Expedition-ről van eddig szinte minden (eszközök, faszén, brikett stb.) Kéményt és looftlightert (isten ajándéka) használok.
A legtöbb belpő szintű smokerben van vizesedény, ami a párásítás mellett a hőmérsékletet hivatott stabilizálni 110-120, max 150 celziusz fokon (BBQ üzemmód esetén). Enélkül nem tudom hogyan oldható meg gömbgrillben a hőfok stabilizálása több órán keresztül.
Az biztos, hogy jót tesz, ha adagolsz füstölőfát is a faszén mellé, ha pulled porkra vállalkozol. Több órás sütés esetén nem fogod megúszni a faszén pótlását, gyújtósból pedig keress olyat, ami mindenféle kemikália mentes. A lehető legtermészetesebb megoldás a legjobb.
Nameg talán a legfontosabb a minőségi húsárú beszerzése, ami sajnos nem túl triviális hazánkban."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz mormota #2504 üzenetére
Ha már Ikea; ez a kínai szakácskés baromi jó ár/érték arányú eszköz.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Hétvége képekben:
Szűk 6,5 óra múlva:
~11,5 óra múlva, ill. 40 perc pihentetés után:
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2606 üzenetére
Ez most 2,5 kiló tarja volt.
ProQ Frontier töltényszmókerben készült. Fuszeres.hu- Nyárspolgár 'Texas rub' fűszerkeverékkel és szőlőtőke füstölőfával.Offset smoker a terv?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz FerNandor #2609 üzenetére
Az számomra rejtély, hogy egy ilyen hordós megoldásban hogyan lehet stabilizálni a hőmérsékletet 105-120°C-on.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen