Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemege86
tag
Emlékszem gyerekkoromból, nekem a nagymamám minden, zsiradékkal készült ételt mindig disznózsírral főzött, és számomra valahogy ezeknek a kajáknak kivétel nélkül volt valami elég átható és kellemetlen mellékízük (mindig ugyanaz a mellékíz). Nem tudom megfogalmazni, milyen, de nem jó. De valszeg csak azért, mert édesanayám meg sosem használt zsírt, így a nagyim főztjére, amit jóval ritkábban ettem, a megszokás hiánya miatt rögtön jelzett az ízlésem.
-
csemege86
tag
Köszönöm mindenkinek, felírtam ezeket magamnak.
Még egy kérdés merült fel bennem. Mindenképpen étolajjal kell dinsztelni, vagy lehet simán vízzel is? -
csemege86
tag
Már nagyon a végén járok, de megint elbizonytalanodtam. Oké, hogy a recept szerint "jó sűrű a szatfja", de nekem ez a 3,5 dl víz az 1,4 kg krumplihoz (7 személyt állítottam be) kevésnek tűnik. Bőven nem lepi el a krumplit a víz, és fogalmam sincs, hogy lesz így puha a végére. Még nem az, pedig a megadott főzési idő már mindjár letelik. Vagy gyakran kell kevergetni? Bár ilyet nem ír a recept.
Vagy akkor a "félig lefedve" helyett fedjem le teljesen? Hogy bent maradjon a gőz és jobban puhuljon? Laikus logika. Csak ötletelek.
-
csemege86
tag
Köszi. Nekem jóval több lett, viszont valahogy ráéreztem pont arra, amit mondtál, és öntöttem rá pici vizet is pluszban. Még egy kérdés: ha csak most vettem észre, hogy nincs itthon "csípős paprikakrém", amit a recept ír, csak "csípős gulyáskrém", azt is rakhatok bele? Vagy akkor inkább azt hagyjam ki teljesen?
-
csemege86
tag
Valaki segítsen már nekem, hogy a "megdinszteljük a hagymát" az pontosan mennyi időt jelent. Kezdő vagyok, és akármilyen receptet kezdek el kivitelezni, ez valahogy mindenhol alapvetés, ennyivel elintézve. Nekem pontos számok kellenének. Elkezd sárgulni? Elkezd barnulni? Üveges: átlátszó. Mennyire? Összeesik, mennyire? Jobb lenne percben megadni.
Kezdő vagyok, fröccsözök is közben. Ezt kezdtem el amúgy. Már ott sántít a dolog, hogy ezt a részt én szűk háromnegyed óra alatt abszolváltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest