Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Van illóolajam, amit a családtól kaptam, allergiás is vagyok rá.
Alma, fahéj meg narancs illat van még. Vagy van olyan, ami vonzza a bogarakat és hangyákat és inkább ne használjam?(#5149) arcsin
Nálam most az Első Pesti Malom lisztje volt problémás, és pont a Nagyi Titkával nem volt eddig semmi gondom. Most van még itthon Gyermelyi, remélem az nem problémás.#5150) krizmo_
Ha a Garat ennyire jó, akkor legközelebb tőlük rendelek és kipróbálom őket.(#5151) bugizozi
Hát, ilyesmit mondtam volna én is. Amikor nekem ilyen kell, akkor csontos oldalast sütök valami ketchupos-mustáros-mézes mázzal meg valami alkoholban, általában sör.
Amerikában nagyon mennek ezek az Instant Pot főzések, sztem ha rákeresel találni fogsz sok mindent. -
arcsin
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Kérdés, ha már tárolók. Spagettitésztának szeretnénk venni valami hosszúkás, ha lehet kocka alakú, elfektethető tárolót, nem túl drágán ( max 2ezer ft). Ötlet?
Amúgy lisztre annyit, hogy a komáromi lisztek bebogarazódtak otthon nagymamámnak szinte mindig. Még anno, Komárom-Esztergom megyében laktam még nő 15 éve. Azóta nagyi titkát gyárt a komáromi lisztgyár, nem simán komáromi lisztet
Lehet azóta javult a gyártás, de kerülöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alma, fahéj meg narancs illat van még. Vagy van olyan, ami vonzza a bogarakat és hangyákat és inkább ne használjam?
Lehet azóta javult a gyártás, de kerülöm.
Mr.Csizmás