- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #4054 üzenetére
A bulk nagyon rövidnek tűnik (50+90 perc max), de kovász mennyiségtől függően még elég is lehet. Azt figyeltem meg, hogy igazából a bulk a fontos, ha az elég hosszú, és jó volt a fermentáció, akkor már nehezebb elszúrni.
A nem maceráláshoz. Pár hete próbáltam: este 15% kovásszal egybe keverek mindent, autolízis nélkül. Épp csak, nem dagasztom agyon. 1-1,5 órát tölt a pulton, utána megy a hűtőbe. Kb 20 óra múlva, kiveszem, megint picit a pulton, előformázás, formázás, szakajtó, és megint hűtő, megint 20 óra körül, és utána egyből sütő. Egész jó lett. Vadabb bélzete volt, de tényleg jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest