- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
-
renegade
aktív tag
Persze, rendes fotólaborban, vegyszeres eljárással készítik az ilyen képeket, így a végeredmény ugyanaz, mint egy hagyományos fotó előhívásakor kapott papírkép.
Az ilyen fotólabor-gépek természetesen sokmillió forintba kerülnek, sőt szerintem pár tízmillió reálisabb közelítés - bár az is biztos, hogy ezek közt is legalább akkora a variáció árban és minőségben egyaránt, mint mondjuk a tintasugaras nyomtatók közt. -
jukilo
csendes tag
Ja én is így vagyok. Megnéztem pár árat ezekkel a hőszublimációs nyomtatókkal, egy kicsit elképedtem. Ha csak a fotópapírt és a tintát számoljuk a Sony nyomtatóknál kb 220 Ft-ra jön ki. Hát ez elég sok, ha bárhol nyomnak nekem 70 ft körül. Nemtom ki vesz ilyen nyomtatót, ki a fenének kell ennyiért!Elment a kedvem az egésztől.
A tintasugarassal, mennyiből jön ki egy normál fénykép átlagosan?
Akik ilyen olcsón nyomják a képeket, azok mivel nyomnak? Ilyen millás gépekkel? Mert mást már nemtok elképzelni. -
Cane
őstag
Esetleg valakinek van Epson 950-ese és azzal kapcsolatos tapasztalata?
-
jukilo
csendes tag
Mi a tapasztalat vagy vélemény a következő nyomtatóról?
HiTi Photo Printer 630PS
http://www.hi-ti.nl/630PS_all.asp?lid=310
Tudja vki hol lehet hozzá kellékeket kapni? Mennyiért? Megéri ezzel nyomni, vagy inkább tintasugarassal? -
Den
veterán
Én a hőszublimációsra gondoltam, de modom az pár éve volt és szöveg, nem kép :) A tintás simán befeketedett, pedig hp patron volt hp fotópapíron.
Mindegy Ha meglesz a digi gép, a képminőség miatt biztos hőszublimációs nyomtatót veszek hozzá, aztán reménykedek hogy pár év múlva is okés lesz. :)
A 100ft per kép szerintem korrekt. -
Den
veterán
Nekem a hőszublimációs dolgokkal rossz tapasztalataim vannak. idövel megsárgult a papír és eltünt a nyomat. Igaz ez ez pár éve volt azóta biztos fejlődött a technológia. Mondjuk az origi hp tintapatronnal nyomatott kép meg megfeketedett :(
Egyébként mennyi egy ilyenhez a papír? -
válasz
Don Vittorio #17 üzenetére
Mi végül megvettük a linkelt jószágot, annyira bejött. Szóval nekünk nem... de aki sima képeket akar nyomtatni, nem normális, ha tintás holmit vesz (ha majd kimegy a cikk, szerintem legkésőbb akkor 5 perc alatt elviszi valaki :D), jól jár a Casio-val, tutira.
-
Don Vittorio
őstag
S820 63.500,- + áfa
S830D 102.000,- + áfa
S90000 135.000,- + áfa -
válasz
Gandalf_Dublin #10 üzenetére
Gyerekek, ha már pont a Steve's Digicam-et idézitek, miért nem nézitek meg a Dye Szublimációs photo-printereket?
[L]http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/hiti_630ps.html[/L]
Ezt most teszteltük, cikk is lesz róla hamarosan. Olcsó, és egész egyszerűen dimenziókkal lelép bármilyen tintasugaras cuccot. Elküldtük a képeinket a Photo Hallhoz is, ott profi gépen csinálták, és mindent összevetve ez az egyszerű gépecske jobb képeket nyomtatott.
Nem tudom másképp fogalmazni: a tintás cuccok képe ezekhez a típusú nyomtatókhoz képest egy rakás sz*r. Az más kérdés, hogy a cucc célhardver, másra nem fogod tudni használni. De, 40-50e Ft nem nagy pénz, ha a kamerára már elköltöttél 150 ezret. -
Don Vittorio
őstag
válasz
Gandalf_Dublin #10 üzenetére
Igen, habár valamiért az összes új katalógusban 830D-ként látom. Viszont tényleg jó.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Gandalf_Dublin #9 üzenetére
Az S9000 tényleg nagyon jó. Itthon 120+áfa az ára. Az mintha dupla annyi lenne, mint az üveghegyeken túl... :(
-
The_Tom
senior tag
válasz
Don Vittorio #7 üzenetére
és mennyiert szabad megvenni??
Kösz.
Üdv. -
Don Vittorio
őstag
Szerintem, aki teheti, válassza az S820-at.
-
The_Tom
senior tag
Hi all!
na, megvan a digit fenykepezo kene hozza egy nyomtato. mit javasoltok, kizarolag fenykepek nyomtatasara. Canon-ban goldolkozom. megeri venni vagy menjek es nyomtattassam ki a fotosoknal??
Előre is Kösz.
Üdv. -
Ploszi
senior tag
válasz
Gandalf_Dublin #3 üzenetére
az nem egy olcsó nyomtató :) de már kétségtelenül majdnem profi kategória! én is ilyet szerettem volna, csakhát a keret :(
-
casenoid
tag
bocs, bár lezárt a kérdés, javasolni tudom mindenkinek laptop mellé a HP hordozható tintasugaras nyomtatóját. (HP Deskjet 450ci)
Bluetooth állati. Laptopról, telefonról, handheldről nyomtatás, például úton, autóban, bárhol. Nem saját, de közvetlen tapasztalat. -
jojojo
senior tag
válasz
Gandalf_Dublin #1 üzenetére
Én most vettem egy HP 5550-est ,szerintem egy nagyon kellemes darab minden téren.Olcsó hozzá a patron!Már fotoret 4-es ami nem elhanyagolhato foto nyomtatásnál.Ilyen terhelés mellet jó ideig elég lesz a patron!
És papir detektálásnál király a kékfény:DD -
Gandalf_Dublin
csendes tag
Hell o *.*,
Esedékessé vált egy nyomtató beszerzése. Terhelés havi kb. 20 A4-es fénykép, és 2-3 oldal szöveg.
Fontos:
Minőség
Megbízhatóság
PC platform
Elhanyagolható:
Kütyük digitális kamerához (nincs)
Ár (ajándékba lesz)
Az aspiránsok:
Canon S820
Canon S750
HP 5550
Epson Stylus Photo 890
Epson Stylus Photo 830
Ötletek? Ellenjavalatok? Tipp, hogy hol kérdezzem meg?
Hálám ödvözlöm:
Gandalf (Dublin)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest