- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Apollo_21 #28373 üzenetére
Hol láttál ilyen videót az FH5-ről?
Én eléggé követtem a játékot de ilyet sose láttam csak a tuningolást és ott mutatták, ahogy ma is van a játékba, hogy az intake, kipufogó, camshaft, turbo/supercharger-t ha upgradeled akkor hallani a változást, hogy magasabb RPM-ig enged a motor, a turbó jobban sziszeg stb. de ilyen, hogy te magadra finomhangold a kipufogó rezonancia meg stb ami a Heat-ben van sose volt erről szó szerintem, hogy ebbe bekerülne.
Több custom bodywork van a kocsikra én pl ma találtam meg, hogy a Huracan-ra most bekerült a widebody kit mellé egy másik body szett is. Persze közel nincsen egy Heat vagy 2015-ös NFS tuninghoz de ez is valami, itt az 500+ kocsi ami a lényeg nem a vizuális tuning bár nagyon adnám ha NFS szintű bodyworkok lehetnének
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest