Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Elég volt már abból, amikor minden játékot teljesen meg akartam tanulni. Napokig bújtam a netet, olvasgattam, videókat néztem. Megérteni a működésüket, a furcsaságukat. Naprakésznek lenni... stb stb.
Ráadásul a mi szintünkön nem a tévé a lényeg. Ilyen dolgok, hogy milyen egér, milyen megjelenítő, perifériák. Az az alsó skillhatáron dob. De fent, ott már ezek mit sem számítanak. A lényeges ponton, ahol eldől, hogy valaki igazán jó e, ott már ezek nem számítanak.
Ráadásul ez, az esetünkben konzolon. A konzol nem komoly multiplayer játékra van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest