Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem a hiba a baj, hanem hogy felesleges.
Az meg külön irritáló, hogy nem képes elismerni.Massában szerintem kialakulóban van egy kisebbségi komplexus, amit egyre inkáb próbál kompenzálni.
Egyébként a hibája előre látható volt. A második kiállás után Kimi nem azért tudott elhúzni, mert annyival gyorsabb volt. Hanem mert Massa folyamatosan hibázgatott. Amikor normális kört ment kb tizeden belül volt Kimihez képest, csak kb minden második körben eldbott fél mp-et, leginkább a középső szektorban. A hibája előtt közvetlenül volt 2-3 ilyen köre is. TV-n nem jött át, de livetimingen szépen látszott. Ennek fényében direkt szánalmas ez a műszaki hibás szöveg amivel maszatolt a verseny után. Majd miután kiderült, hogy az kamu azzal jött, hogy hát igen ez van ha az embernek a határon kell autoznia... Nos, nem kellett volna a határon autozni, kényelmesen bejöhetett volna a második helyen, főleg, hogy Kimi - állítása szerint spórolva - simán gyorsabb volt.Amúgy is pont olyan a feje mint egy duzzogó ovodásé, nem kéne még külön rágyúrni az imidzsre.
-
Motion_Blur
félisten
Igen, nem műszaki hiba miatt.
Az autó nem ugrott semekkorát, túl korán adott túl nagy gázt, és keresztbeállt. Ennyi.
-
(Kolombusz)
veterán
Engem a motorfejlesztések befagyasztása idegesít.
Meg vicces a dolog.
Ha jól emlékszem, környezetvédelmi indokok mellett a leginkább hangsúlyozott indok a v10-ről v8-ra váltás idején az volt, hogy biztonságosabbá tegyék a sportot. Erre idén kiveszik a tc-t.Ez autósport, emgvannak a veszélyei, aki ide jutott, az tisztában kell legyen vele.
Ez az autótechnika csúcsa. Nehogy már befagyasszák a fejlesztéseket. Néha szánalom Max és FIA. Szerintem. -
Bandit21
addikt
Ebben nem is kételkedtem, csak Palikék keverték össze Hamiltont az egész Meki csapattal.
Amúgy én arra gondoltam elsőre, h próbálkozás volt a két lágy 1 kemény Haminál, hátha jobb lesz és Kovánál meg óvatosság volt, hátha nem tudja még úgy kezelni hosszú távon a lágy gumikat, de ha így is van, sem értem, hogy akkor miért nem tetták át Hamit is keményre mind2 utsó etapjában, mikot láthatták, h nem jött be neki, Kovának meg igen.
És a motordolog Kiminél? Most akkor új motor volt csak nem járt bünti az 1. csere miatt, v ez a második 7vége volt?
Ez meg azért érdekel mert elsőre azt gondoltam, h azért ilyen gyors a ferrari mert 1 hétvégés motorokkal mennek míg a többiek a 2.-at gyűrik, amúgy meg az a5-ön most van új cikk, h már az 1. boxkiállás előtt letekerték Kimi és Maszat motorját, mert minek... Így végülis Bahrain-re vagy egy új motorjuk lesz v egy kikímélt 2. futamos (Bár Massáról 7 közben nem szólt a fáma, h cserélték vna, tehát elég kusza az egész. Nem tudja vki hol tartják ezt számon pontosan?) -
JJános
addikt
Hát 10%-al nem jobb a Ferrari a többinél, de körönként 1 mp-el igen. Most végre kijött a Ferrari előnye. Hami nagyon szépen jött fel az elején, aztán a lágy gumi elkezdett nyúlani, mire persze beragadt Webber mögé, aki szépen futott. Hami a boxban 20 mp-et töltött, és oda jött vissza, ahonnan kiment. Ez mutatja, hogy tudott volna menni gyorsabban is, de Webbert nem tudta leküzdeni, aki a végén még Lonzival is megküzdött. Miközben Kova előrébb jutott! Ki is lett a harmadik?
Így értettem én, hogy a dobogón is végezhetett volna.
Jó, hogy Lonzi nyugodtan versenyzik, és remélem fel fog jönni a Renault.
Dícséretes a BMW, bár a szőrös nem kedvencem. Kubica viszont jól ment.
Massa sajna eldobta a vasat, bár lehet, hogy megtudjuk, volt-e technikaiproblémája. Szerintem sokkolta Kimi sima "elmenése".
Jó verseny volt, és azt látom, egyre jobban tömörül a mezőny a vezető Ferrari mögött.
-
törölt tag
Azért nem lehet, mert az egyéni VB-t (ami sokkal fontosabb, mint a konstruktőri) csak egy ember nyerheti meg, és arra elég egy megfelelő ember is, sokkal biztosabb dolog egy emberre jobban odafigyelni, mint kétfelé osztani a figyelmet. Na mondjuk ezért. Épp Schumacher és a Ferrari bizonyította, hogy miért is jó ez: az eredmény 5 világbajnoki cím (meg még volt neki 2), kell ennél több?
-
-
JJános
addikt
Volt izgalom bőven, Hamiért viszont csak a SC alatt aggódtam.
Gratula még: Honda, Torró Rossó, Williams, Nikó Rosberg a dobogón! Manut D Zoli bejött!
Lonzi szépen harcolt, kis hilya, hogy feljebb nem jött.Sajna sokan kiestek, és sokat kiütöttek.
Hiába, azért az a kipörgésgátló sokaknak hiányzott!
Nekem nem!
Volt amikor a retek klub mellett neten is néztem a futamot, ami vagy 4 mp-el gyorsabb volt. Az adatokat is végig néztem, így sokkal többet tudtam az autókról.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest