Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz wildrain #42008 üzenetére

Nem, :D kenj orrba de én úgy értettem ahogy írtam, mivel az autó 'határa' az annyira nem bebetonozott dolog mint ahogy egy ideális ív és kör sem az. Ezek autók különbözöségétől is függnek, amaz versenyzőtől is. (a föld csak lapos lehetett míg nem jött valaki aki bebízonyította hogy gömbölyű)
    Teszem azt ha egy vesenyző túlkormányozottra állítja az adott autót, és tud vele bánni, akkor az autó határain túl teljesít vele (más kérdés hogy a gumi határai viszont szükülhetnek).
    Kérdés hogy mit nevezünk az autó határának, állíthatja 10 kiváló versenyző hogy nem lehet vele egy pályán 1perc alatt menni, ha jön egy 11. aki 59-t autózik vele huzamosan.
    Amíg ő nem jön addig annak az autónak 1 perc a határa.

egyszer volt erről a motorosoknál egy műsor, hogy kiszámolták mi a tökéletes idő, és aztán megdőlt :D...(mert sokszor a hiba hozza az eredményt)..teszem azt hiába van meg végig a tapadás, ha néha ellenőrzés alatt tartott tapadásvesztéssel szűkíteni lehet egy ívet. Hiába akkor tökéletes egy féktáv ha mindkét kerék a tökéletes fékteljesítményt hozza, amikor valaki keresztbetekeri a motort és már azon az íven fordul el...azaz ameddig lehet tökéletesen hozza a féket, majd 'elrontja' és ezzel javít az össztljesítményén. :)

Aktív témák