- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #32203 üzenetére
de Massa biztos hogy többet tud kihozni a szerelőkből, mert piszok elhivatott
De nem a szerelők miatt gyűrte le Kimit, hanem amiatt, hogy Kiminek nem jöttek be a fejlesztések. Látszik, hogy amikor visszatértek a régi cuccokhoz, mindjárt megtáltosodott, és időmérőn is legyőzte Massát. Ha a télen az ő szája íze szerint fejlesztődik a kocsi, nagyon erős lehet jövőre.
Egyébként Alonso szerintem is gyorsabb lenne. Szerintem Kiminek nagy gyengéje, hogy nem tud alkalmazkodni az autóhoz. Márpedig az fontos egy olyan csapatnál, ahol nem kifejezetten versenyzőre szabják az autót. És Alonso ebben előnyben lehetne, mert szerintem ő gyorsan és jól alkalmazkodik.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged