Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Aktív témák
-
-
venember83
nagyúr
-Mike-t idezve:

Uj tema? Ami mondjuk nem kemugy vagy Alonso/Hamilton sztarolasa/fikazasa?

-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
DC, RB es Irvine mind masodpilotak voltak, ezt nem kene elfelejteni. Ugyanakkor tul kene mar lepni ezen a Hamilton-fikazason, szerencseje van/volt, jo helyre szuletett, tehetsegesen, stb stb, majd meglatjuk mit tud, nem lesz mindegyik szezonja ilyen, majd kiderul milyen fabol faragtak.
kicsit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Utolso sorban ctrl+v "kapott", masodik szonak, sry, valahogy kimaradt.

-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ja, utana meg masfel, ket majd het masodpercet adott az ujoncnak

Ecclestone nyilatkozatara: tehat akkor fogalmazhatunk ugy, hogy kereskedelmi szempontbol Hamilton eladhatobb? Ugyanakkor ennek mi koze kene legyen a vilagbajnoksaghoz? Ilyen nyiltan tamogatni valakit, no comment.
Kimi valasza: "Úgy gondolom, mindenkinek megvan a saját véleménye. Nem igazán érdekel, és nem is foglakozom azzal, mit mondanak rólam az emberek" - nem nagyon szivrohamot ugye a nagyfonok nyilatkozatatol

-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
kerjani
üzenetére
Hat mondjuk mert iden befejezi, wiki szerint 247 startja volt, de szerintem mait nem szamoltak bele s akkor pont megvan a 249 a brazillal. Vagy van szerzodese jovore? MSC-nek 250 volt

Hopp, tenyleg van szerzodese jovore, fakk. De a 249 az stimmel, 252 versenyen indult el, ugyanakkor csak 249en startolt el, kovetkezo brazilt beleszamolva.
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Barrichello
Milyen ugyes es okos vagyok, hihetetlen, megyek is vissza melozni mielott meg elszallnek magamtol.Ja, ne merjetek kritizalni a kommentart, pl amerikai motokrossz-bajnoksag kommentarja sokkal szarabb, tele minden szponzornevekkel, ugyanazt hajtogatjak, aahh, jobb nem is beszelni rola.

-
venember83
nagyúr
re#3748: Ha jol tudom valaki mar megmagyarazta miert is kell oda soderagy. Ha jol tevedek, akkor hobizoli volt a tettes. Ezen is lehet vitatkozni, de mi a feneert? Akkor mar azon is lehetne, hogy pl miert pont ilyen a kinai palya vonalvezetese, jobb lenne ha olyan lenne s nem ilyen s ha a masik iranyba mennenek az autok

Mas: ezt lattatok? Erdekes, a nep akaratanak engedelmeskedni kene, nem?

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ok, ertem, koszi, csak vartam, h valaki mondja ki ezt a gyorshajtast. Ne en legyek mindig aki leir ilyesmiket s akkor engem vadolnak Hamilton-utalattal. Csak a tenyek miatt.
En mar lezartam kulonben ezelott az ugyet <lasd: De elkonyvelem megoldatlan ugynek mint a Kennedy-gyilkossagot...>, lepjunk tovabb.
Kulonben Fekete Laci is max kihuzni tudta volna egy kotellel

-
venember83
nagyúr
Gumi volt az, csak leszakadtak belole szep nagy darabok... Ezt ereznie kellett Hamiltonnak es a csapat is lathatta.
(Kolombusz) & AMD Power: Sajnos errol lemaradtam
, de tenyleg furcsallom na, hogy csak o csuszott meg. De elkonyvelem megoldatlan ugynek mint a Kennedy-gyilkossagot... 
Semmi utalat nem beszel belolem!!! Csak a kivancsisag...
-
venember83
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
pl az, hogy nevetseges tragyanak nevezel egy pilotat... Haborus bunos lenne, vagy gyerekgyilkos? Nem a szivem csucske a srac, de ez szvsz tulzas.
hunnylander: erdekes, h ezzel a jegszeru boxbejaroval csak Hamiltonnak volt problemaja. Mas mindenki elfordult, elotte is, utana is, pedig az intermediate mindenkinel slick volt kozepen, igy meguszhatott volna mindenki. De LH-on kivul mindenki athaladt problemamentesen. Ez nem fura?

JJános: S Raikkonennek nem is orulsz? Micsoda dolog ez?

-
venember83
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Meglatjuk, de nem hiszem, hogy tul gyorsan ment volna, foleg nem tulhevult gumikon, tovabbi no comment videoig
Tevedhetek, csak valahogy logikatlan, hogy siman kiesett. A gumik homersekletet tudjak a mernokok pontosan, tulmelegedett gumiknal csak raszolnak a sracra. Silenzio venember83
-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Azert majd kivancsi leszek tenyleg mi tortent Hamiltonnal, ertem en, h hatul elkoptak a gumik, de nem is az tortent, h elfordult az elso ket kerek s a hatso resz elvesztette a tapadasat... Hanem az egesz kocsi ment a soderbe egyenesen. Majd kiderul mi lett, remelem, sajnos nem kapok még videot errol a megcsuszasrol.
Koran keltel -Mike-?
Ujsagban valami erdekes?re#3665: sajnos van akinek nem. Most atterunk Hamilton-fikarol Palik-fikara?
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Mert szerinted mi lenne ha Alonso 3 vb-cimmel a Ferrarihoz menne? Hogy viselkedne s mit varna el? S mi lenne ha nem kapna meg? Kimi szerinted mit szolna az egeszhez? Ugyan... Kulonben a Ferrari szerencsere tobbszor ki is jelentette, hogy nem ohajtja Alonsot, most nincs ertelme belemenni miert nem, csak s kesz.
-
venember83
nagyúr
válasz
ronaldo
üzenetére
Szerintem az FIA, mert nem kuldott e-mailt a McLarennek

Mar csak azt kivanom Raikkonen nyerje meg a Brazil nagydijat, aztan lesz ami lesz, lenyeg, h mindent tegyen meg a gyozelemert, tobbi nem rajta mulik, lesz ami lesz, lenyeg a kuzdes es a tudat, h a legjobbjat nyujtotta.
Belegondolva teljesen ertheto miert volt gyorsabb Hamilton a verseny elso szakaszan, par korrel kevesebb naftaja volt, illetve hiaba kereste a tocsakat, elnyutte a gumikat, nagy arat fizetett ezert. De nagyon ketlem, hogy Braziliaban ne tudna annyi pontot szerezni, hogy bajnok legyen, ugyanakkor erdemek alapjan talan itt is latszott, hogy Alonso s Raikkonen jobban megerdemelne a cimet, bar ugye amig versenyzett Hamilton volt a leggyorsabb.
snecy: remelem ezt nem veszed se te, se mas Hamilton-fikazasnak, tenyleg nincs ilyen szandekom. Megtertem peterkeT es hunnylander hatasara
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyetertek, de azert vicces a szerencset akarmilyen sportbol kivonni. Kulonben egyetertek teljes mertekig

re#3558: Okes, de bizonyos szintig csak segitett annak az egyennek es korantsen biztos, hogy akit addig hatraltatott a szerencse, onnantol ugyanolyan mertekben segiti. Ezert nem lehet kivonni. Viszont pl egy eleten at pechre hivatkozni szanalmas dolog. Nem kell vele foglalkozni, de jelen van.
-
venember83
nagyúr
Ne siessen mar Kimi ennyire
Csak nyugisan, Alonso elott kell befejezni elsokent s kesz.re#3506 - SzalaiG: es ez miert ennyire meglepo?

re Marlboro felirat: hangoztattam parszor mar, h szvsz utobbi idok legszebb Ferrarija a mostani. Egyszeruen F1es autot megszegyenito a szepsege, ja, szubjektiv megallapitas volt, nem beszolni
.1 kor!!!

-
venember83
nagyúr
Vicces ami a live-timingon szerepel: Hamilton a gumikat okolja, de fenntartja, hogy Braziliaban meg bajnok lehet
- szabad forditas.Nem ismeri Palikot vagy Czollnert valaki? Nezzenek mar a livetimingra!!!
-
venember83
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Heves BMW vagy McLaren-fan tetszik lenni?
Ja, Hamilton is nyerhetett volna, ha... Vagy Coulthard... Kubicanal valami biztositek lehetett beepitve valami renegat BMW-s szerelo altal, ami rogton lekapcsolta a motort amint az elso helyet eszlelte az auto

AMD Power: jo lesz az a pezsgo a brazil nagydijon is, legalabb van ideje jol lehulni

Vistaboy: akkor meg minek pia neked, ha nem iszol?
Foldhoz vagni oromodben? Vagy csak ugy locsolnad a pezsgot mint a nagyok? 
-
venember83
nagyúr
Most kell jojjon a villasemelo Hamiltonnak

mod: Es itt is van
Kar, h mar kiszallt a kolyok.prmcsk: Tenyleg kivancsi vagyok mi lehetett, ez valami komoly, nem gumi, hanem futomu, szerintem, mert box-sebessegnel se tudott elfordulni. <- Gyorsabb voltam mint palikek, nem mintha ez akkora nagy erdem lenne...
-
venember83
nagyúr
válasz
ronaldo
üzenetére
Mar reeeg megirtam, h Haminak van a legkevesebb naftaja, mivel nagyon-nagyon hamar kijott a boxba. Meg PazsitZ elott jeleztem

Sajnos Hamiltonnal kapcsolatban semmit sem mondhatok, fizettek, h kussoljak
De a Ferrarik tenyleg sok mindent megtehettek volna ha... minek folytatniTipp:
-Raikkonen
-Massa
-Alonso (vagy forditva a brazillal, ez sajnos nem biztos)
-Kubica
-Coulthard
-Heidfeld
...
-Hamilton -> out.Mint latjatok en is vicces kedvemben vagyok

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerinted miert huztam ala a mutatott szot? Szerintem is vicces es en is birom, ha ez nem derult volna ki

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Palik legalabb vicces, de a mutatott ertelmi szinvonalarol ne beszeljunk. Nem tudom ki is irta, h nagyon jol kozvetit vegulis, csak informalodnia kene, updatelni adatait s akkor nagyon jo lehetne. Mintha wildrain irta volna s igaza van, Palik igy csak szorakoztato.
Valaszolnal pls miert irtad azt a Post-ot reagalva az en abszurditason viccelodo hsz-emre?
-
venember83
nagyúr
De ezt nem bizonyitottak a telemetriai adatok, meg a gazelvetelt is nehez volt kimutatni, szoval az nem a skot hibaja volt, kulonben sem nezem ki belole, meg nem is lathatta maga mogott Schumit, honnan tudta volna mikor fekezzen? Csapat sem mondhatta, h Allj ra a fekre, mert akkor az ismet bizonyithato lett volna radio miatt, ugye. Ez is leragott csont, mas?

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Latom jol elbeszelgetunk, csak a Post-ot nem ertem... Tenyleg. Elmagyaraznad mi koze a postanak az egeszhez? Koszi

Integra: erdekes, h tenyleg kb mindegyik pilota boldogabb volt a McLarenen kivul... De ezt nehogy komolyan vegyetek, tul voros a szemuvegem s azert latom rosszul a helyzetet. Kerdezzetek csak meg Coulthardot milyen jo a McLarennel versenyezni
Neki talan hisztek, bar valszeg neki se. Raikkonennek se. Montoyanak se. Csak Hakkinen volt veluk boldog, emlekeim szerint, de nyugodtan vilagositsatok fel. Anno Schumi, akit az elejen a Mercedes karolt fel, o is inkabb ment a Benettonhoz aztan a Ferrarihoz. Frentzen is emlekeim szerint inkabb Williamsnel volt, pedig ot is a Mercedes segitette az elejen.Macka: legy szives hagyd mar a kembotranyt, tele van vele mar a hocipom, sz@rok bele, nem erdekel, zarjuk mar le, legy szives. Buntetessel se ertek egyet, de tovabb kell lepni.
-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Ahogy gondolod, de szerintem azt a hsz-t rosszul ertetted, eloszor is. Borszinen meg nem tudom miert huztad fel magad, szvsz semmi ertelme, tenyleg eladhatobb tole Hamilton s mi (legalabbis nem vettem eszre) nem neztuk le, vagy sertegettuk borszine miatt, ami serto hsz volt, az ki lett moderalva s igazan keves (szerencsere) fajgyulolo megjegyzes volt. Rasszizmussal kapcsolatban pedig valoban folyt viccelodes, de ezen megsertodni... Az viszont logikatlan, h egy vagy tobb szanalmasnak tartott hsz utan elhuzod a csikot arrol a helyrol amit szeretsz s ahol addig jol erezted magad, de ez van, minden jot

-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem is a szurkolok kell egyenisegek legyenek, hanem a versenyzok.

Bizonyos pontokban egyetertek Nowhereman-el, ez szonyu!!! Megyek is iszok valamit a nagy ijedtsegre

snecy: tej igen, de az nem is szokott Kimi szajaba kerulni, kinott mar a hamiltoni gyerekkorbol a srac

-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Megmondtak neki, h visszakerik a szolgalati Enzot meg az Adria-parti lakast is
Szoval inkabb segiti.b-type meg szvsz biztos visszajon, csak most elege van abbol, h nem szeretjuk Hamiltont, ha nem is fog irni, de olvasni fogja a topikot, sokan itthagytak mar, de mindig visszakerultek az emberek, beleertve magamat is
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor atfogalmazom ismet, mert lehet rosszul ertelmezted, Hamilton annak koszonheti vb cimet legfokepp, hogy:
-szvsz idei legjobb autoban ul;
-megbizhatoan es viszonylag gyorsan vezet;
-szerencses.
Ezeket gondolom nem vitatod?Az indokok amiket elozo hsz-ben felsorakoztattam pedig arra vonatkoztak, hogy pl miert is nem buntettek meg tobb izben, ami ismet, sokadrangu ervkent ugyan, de hozzasegitette a vb-cimhez. Most meg menjel, mert elkesel s kihul a kaja.
re#3247: Tagadhatatlan, h konnyebb ugy reklamozni es menedzselni valakit, hogy valamivel kitunik a tobbi fehereger
kozul. Nem bunkent irta aesir, hogy Hamilton fekete, csak megallapitotta, persze lehet nincs igaza... Hsz-t inkabb nem folytatom, mert F1rol kene beszeljunk, nem borszinrol. -
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Azert egyezunk meg, h Hamilton orokolte iden Alonso 2005os es 2006os malacat s bizony nem egyszer elnezoek voltak az illetekesek is vele szemben, mert ujonc, mert brit, mert a McLarennel van, mert feltek, h rasszizmussal vadoljak meg oket, stb, szoval sok okuk volt. Meg ugye Bernie is vagyott mar egy afro-amerikai-brit vilagbajnokra, mint linkelt korabbi nyilatkozatabol kiderult. De igy van ez jol, szerencse is kell a vb-cimhez, majd meglassuk mire megy kovetkezo evekben, azzal, hogy elso evben vilagbajnok lett (szerintem nyugodtan kijelenthetem) eleg nehez helyzetbe hozta magat

-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
S akkor meg rajtuk kivul a Commonwealth is kepviselteti magat, ugye
Ami ugyancsak brit erdekeltseg.Viszont Hamilton nagyon keves naftaval mehetett, mert ugye o volt az elso kint a boxban. Gyulat pedig fel kene pofozni, ha ezt nem veszi eszre, nem megy oda egy budapesti PH!-s kollega es teszi meg helyettem? Mondhatja, hogy en kuldom.

-
venember83
nagyúr
RTL-Klub kitesz magaert, idezem: igy a Ferrari meguszta a buntetest

Nem feltuno, h vagy a McLaren vagy a csapat ket pilotajanak egyike folyton magyarazkodni kenyszerul iden?

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
1) Ot ugyse gyozod meg.
2) Ezt mar elmondtad, most minek ismetelgeted? Akit eddig nem gyoztel meg, ezutan se fogsz, szerintem. Kulonben jo ejt, holnap nem csak F1ben van munkanap...
-
venember83
nagyúr
válasz
Nowhereman
üzenetére
Te birsz egyaltalan valakit a mezonybol? Vagy csuklobol mindenkit utalsz s kesz? Kulonben nagyjabol egyetertek azzal amit irtal.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
de gondoltal

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Kepmutatasaval van bajom es unfair magatartasaval. Illetve pl Alonsoval valo konfliktusaban azzal, h nem all ki magaert s nem a borszine a problema (minden rasszista ezt mondja, tudom
) Ennyi a bajom Hamiltonnal, ja, meg nem tartom akkora vilagklasszis pilotanak, tudom, mindezt rosszul latom, ez van, en mar igy halok meg
Ezen nincs ertelme vitazni/gyozkodni.Peat;) - Motiont se birod, attol meg nem lesz 7szeres vb
Arra meg felteszem nemesebbik szervemet meg ugy kb mindent, h Hamilton se lesz 7szeres vb. 
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem tudom mennyivel rosszabb ha valaki Hamilton-gyulolo, mintha valaki Hamilton-imado es mindig kimagyarazza annak minden tettet. De mindegy, mint irtam nekem mindegy mi lesz, Kimi nem lehet bajnok, ennyi szamit, csak nyerjen meg 1-2 futamot iden. En kulonben nem Hamilton SC mogotti akcioja ellen vagyok, hanem mint mar leirtam parszor, ezeket az akciokat nem helyeslem, pl sokkal normalisabbnak tartanam, ha SC kivonulasa utan koroznenek egyet a fiuk versenytempoban, de ekkor meg tilos elozni s celvonal ujboli athaladasa utan lehessen ujra elozni. Vagy egyszeruen SC nem egy viszonylag koznapi auto legyen, amivel harmadgazon tartjak a tempot az f1autok, hanem valami regebbi F1es jargany, esetleg valami GT1es. Akkor nem evickelnenek jobbra-balra s nem fekeznenek, mert nem lenne annyi idejuk ra, mivel tempot kene menni, na mindegy. Elnezest ha valakinek zavarja a szemet a hsz-em.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Vicces vagy, anno Williamsnel is volt csapatsorrend, McLarennel is (meg ugy minden vb-cimre toro csapatnal), szoval nem kotelezo mindig minden negativumnal a Ferrarit emlegetni

-
venember83
nagyúr
2004 - 10 dobogos hely, 3ik osszetettben, messze a VB-tol.
2005 - 2 dobogos hely, 9ik osszetettben, no comment.
2006 - 3 dobogos hely, 1 gyozelem, yippie
, 6ik osszetettben, no comment vb-ugyileg.Ezek Button eredmenyei, nem a Hondae, ha nem lett volna Ferrari -> nagyon vicces, almodjatok csak
Dobogos helyezesek OK, megvoltak, de valahogy mindig masodik vagy harmadik volt s eltunt a Ferrari dominancia
arnyekaban, mint kb mindenki,
. -
venember83
nagyúr
Nos, atlapoztam ma a fali naptaram oktober honapra s nem hittem a szememnek... Nagyon gyenge kepek, de szerintem rajosztok melyik csapat kepe s ki fog 1 honapig a falomon logni... Szomoru, Bridgestone miert pont ezt a csapatot tette a sajat naptarjaba??? Nem ok az egyetlen ilyen nemzetisegu csapat... Nem kellett volna letepni a szeptembert

U.i. mondtam, h gyenge kepek...
-
venember83
nagyúr
Ugyanaz amit eddig ismetelgettem: egyenletes tempóban kell haladni -> ezt a par szocskat be kene tartatni s kesz. Hamilton buntetese nem erdekel s iden ketlem, hogy jogos lenne, mint irtam minden pilotat meg kellett volna buntetni iden aki a SC mogott haladt, mivel nem tartotta be a cikkben idezett szabalyt.
-
venember83
nagyúr
Erdekes, h sehol sem beszelgetes folyik, hanem vita, vagy minimum egymas melletti elbeszeles, ha nem kap egymason fogast a ket fel... S legnagyobb baj, h ezert mindannyian hibasak vagyunk
Kiveve aki nem szol hozza, csak olvasgat, ugye. 
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez altalanos jellegu kerdes volt

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ismet nagyon nagy magyarazkodasba kezdtel... Hamilton nem hibazhat/tevedhet?

-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ja s Hamilton mogott azert sem ment, mert bolond modjara fekezett elobbi, az esetek tobbsegeben kiszamithatatlanul.
lao ce: erdekes olvasmany, ezek alapjan siman buntetheto kb iden mindenki aki elsonek ment a SC mogott.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Tudom, a boxkiallas is a verseny resze, erdekes is pl, h mostansag tobb elozes van a sebesseglimites boxutcaban, mint a palyan
Csak mar idegesito ez a csomo szamolas, taktikazas, nem elozom meg, mert majd hogyha esetleg ki tudja talan.Kulonben jol veszem eszre, h rendkivul elszant Hamilton-drukker vagy? Vagy csupan McLaren-szurkolo?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ilyen korulmenyek kozott veszelyforras a kemeny fekezes, SC dolga meg, hogy minimalizalja a veszelyforrasokat. b-type-al egyet kell ertsek. Nem taktikazni kene ahol lehet, hanem versenyezni, de ennek az ideje mar reg letunt.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
En eleve mar ezeket a satufekeket is tiltanam SC mogott, meg a drasztikus lassitasokat mikor elalszanak a SC lampai, de mindegy, nem szolok bele, nem erdekel az egyeni vb-cim annyira s ugyse szamit mit mondok, se az FIA-nak se nektek, ahogy hon szeretett -Mike- is leirta, senki se vesz komolyan

-
-
venember83
nagyúr
Szia,
dehogy van, az unalmas verseny volt, minek megorokiteni s megtartani az utokornak
Nem is ertem minek kell neked...Repült.
re#2951: ugye ezt a kerdessorozatot nem gondoltad komolyan?
1) persze, hogy korozott.
2) nem fest eleg elethu kepet egy szamitogepes programs, kiveve mondjuk ha Richard Burns Rallyrol van szo, az kicsit kozelit, de ez mar mas tema
Szerintem.
-
venember83
nagyúr
En meg azt szeretnem, ha a ket Meki kiutne egymast, aztan lathatnank egy boxparadet, rég láttunk és rég várunk már egy ilyen szituációt ;))

Meg szeretnek egy nagyobb lakast, lehetoleg csaladi hazat, de nem kotelezo, tobb parkolot, mert mindig nehez helyet kapni este nalunk, meg valami finom vacsit estere. Elintezheto?

-
venember83
nagyúr
válasz
wildrain
üzenetére
Megszoktam, viszonylag stabil az F1es topik latogatoi tabora, igy konnyen meg lehet ismerni feluletesen az embereket. De visszaszolni is jo volt, gondolom nem okoztam -Mike- szerkezeteben maradando serulest.
Pompi: ha meguntad szolj, megyek helyetted, tenyleg, nem szukseges faradj azzal a csomo pacival

Aktív témák
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mas megoldas nincs, max Prodrive, ott asszem egy hely se biztos, nem mintha a csapat az lenne...
Egyik objektivabb lesz mint a masik.
kicsit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha ez vigasztal, ha ott fal van akkor is odacsapja a kocsit s vege. Persze visszajatszast most sem lattam, qrva melo, h vasarnap is kell nyomni
Majd a youtube-on megnezem.
Tevedhetek, csak valahogy logikatlan, hogy siman kiesett. A gumik homersekletet tudjak a mernokok pontosan, tulmelegedett gumiknal csak raszolnak a sracra. Silenzio venember83
Csak nyugisan, Alonso elott kell befejezni elsokent s kesz.
.