Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És a legrosszab az egészben h. eleve nem vagyok nagy sport rajongó, ez nem azt jelenti h. nem szoktam megnézni egy-egy jobb foci meccset vagy épp vizilabdát de nem igazán köt le, az f1 votl az első ami igazán érdekelt, viszotn ez oylan szinte átjért, h. magyar futam alatt szabáylosan 3szor elsírtam magam (szegény nagyfaterral együtt ő is ferrari drukker). És már most, puszátna tudat lévén h. a tűz forrása elvész , szarul érzem magam egyszerüen olyan szintű általános rossz kedv uralkodik elrajtam h. csak na. ez kb olyan mint amikor japán után a suliban egyből elvágátk h. miért van vilég vége hangulatom és olyankor 2-3 napig csak az Schumi faktor jár át és tettem fel magamban a kérdéseket h. miérT? Na most már Kimi-t tényleg nagyon kedvelem, de eleinte ez biztos nem lesz, és itt jön a lényeg ha visszagondolok ez Schuminál-se volt megelsőre, inkább az dominált h. láttam benne (most mondom komolyan pedig 4 éves voltam
) a mindenr áron való győzni akarást, azt h. azért van ott h. ynerjen és ezaz elsődlreges cél és h. bárki aki az útjában áll az ezt a célt gátolja, majd az évek folyamán végig követve a 15 évet ahogy szépen lassan beért ahogy inkább taktikus és megfontotl lett és mindemelett vmi pokolian gyors. áááá koptatom itt az ujjaim közben meg szorul a gyomrom a keserúségtől, ja meg a másik, amikro azt mondta h. majd abbahagyja ha majd nem érzi amgát képesnek a versenyzésre (nem szó szerint idéztem de a lényeg oylasmi volt h. ha már nem lesz elég motivált vagy nem bírja madj akkor hagyja abba) ha a családjával akar lenni azt megértem ok, mondhatta volna ezt is senki nem róná fel neki, de kérdem én ha most nem látta vki benne a tűzt az elszántságot, azt h. ezaz utolsó futamom és megmutatom azt h. mit tudok értsd 30 év összes tudását láttuk most, akkor mit ért ő azalatt h. motiváltság?
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Trollok komolyan
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a mindenr áron való győzni akarást, azt h. azért van ott h. ynerjen és ezaz elsődlreges cél és h. bárki aki az útjában áll az ezt a célt gátolja, majd az évek folyamán végig követve a 15 évet ahogy szépen lassan beért ahogy inkább taktikus és megfontotl lett és mindemelett vmi pokolian gyors. áááá koptatom itt az ujjaim közben meg szorul a gyomrom a keserúségtől, ja meg a másik, amikro azt mondta h. majd abbahagyja ha majd nem érzi amgát képesnek a versenyzésre (nem szó szerint idéztem de a lényeg oylasmi volt h. ha már nem lesz elég motivált vagy nem bírja madj akkor hagyja abba) ha a családjával akar lenni azt megértem ok, mondhatta volna ezt is senki nem róná fel neki, de kérdem én ha most nem látta vki benne a tűzt az elszántságot, azt h. ezaz utolsó futamom és megmutatom azt h. mit tudok értsd 30 év összes tudását láttuk most, akkor mit ért ő azalatt h. motiváltság?