Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de azóta sztem jóban vannak.. mert mikor elcibálják a pilótákat kamionnal körbe a pályán vasárnaponként mindig együtt beszélgetnek, nevetgélnek

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mick Mosley a FIA?

-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A fia

SzalaiG: jah
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Schumis esetre gondolsz?
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sry a lama kerdesert, de ki az a Mick? koszonom...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát persze. Mióta elment halomra nyerték magukat.

-
Motion_Blur
félisten
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
hát azért más, ...ahogy Hakkinen is írta a DTM-ről.
itt a nehézséget az ovál adja és az ívek használata a többi autóhoz képest, nagyon nagy baleseteket lehet okozni..elég Zanardi-ra gondolni aki a Pit-ből hajtott ki sajnos nem jól.
Én is remélem hogy nagyon eredményes lesz, de akik ott vannak vén rókák már, ..annyira könnyű dolga szvsz nem lesz.
Hakkinen és Frentzen sem kispályások voltak az F1-ben és mégsem nyerik halálra magukat.
Monty-val nem hinném hogy baj lenne, kiváló pilótának tartom, de nem könnyű falat ez a sorozat sem.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
pl a francia autópályán is súlyosan elválthatta magát mikor letrafizták 2kiló felett és ugrott a jogsija

-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Kuplungolni vegulis csak hany eve tud? Jo, F1-ben mas volt a kuplung, de azert csak nem lehet elfelejteni. O is biztos parszor elvaltotta magat, de belejott! Kivancsi vagyok, igy par ev europai versenyzes utan, hatha megnyeri a NASCAR-t! Megtanitja az amerikaiakat vezetni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen, mivel az F1-ben nincs kuplung..illetve pedál rá nincs, így aztán mhára nem mindegy hogy ezeket a nagy vasakat böszme sok lóerővel hogyan váltod el és vissza olyan dőlésű pályákon ahol megállni nem tudsz...egy oválon ahol állandóan autóközelben vagy, felső íven-alsó íven 30-40 autó között.
nagyon fontosak az apróságnak tűnő dolgok mint a pit-be hajtás, és a kuplung... -
Raider 01
aktív tag
Nem mondom hogy könnyű eset,de Senna után nekem az ő vezetési stílusa tetszett.Neki nem kellett volna a Mclaren-hez menni.Ott romlott meg minden.Mclarenben megverni Kimit,olyan mint ha valaki Ferrarival akarná megverni Schumit.Nagyon kicsi rá az esély hogy valakinek sikerűlne.Remélem Kiminek jól fognak menni a dolgok a ferrariban.Már csak ő maradt nekem

-
wildrain
addikt
válasz
Raider 01
üzenetére
Ja, nem azt mondom, hogy a verseny alatt csúszott le, mert a Ferrari akkoriban verhetetlen volt versenyen, hanem az F1-es pályafutása alatt csúszott lefelé szépen. Ugye mint tudjuk 2003-ban még vb esélyes is volt (annak tartották - én nem
), aztán szépen belefáradt a dologba, feleség, gyerek, viták a csapattal. Végülis azzal, hogy lelépett onnan, a legjobb döntést hozta, mert már nagyon nem bírták egymást az egész F1-es bandával (nem csak a McLarennel, hanem a többi csapattal sem). Itt talán boldog lesz, legalábbis amíg megy neki a szekér. 
-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hajrá! Hajrá!

-
Raider 01
aktív tag
Az egyik szemem sír a másik nevet.Hatalmas Montoya fan vagyok!!!Nagyon sajnálom hogy ott hagyta az f1-et,de remélem a nascarban jobban fogja magát érezni.Ahogy nézem az eredményeket jobban is érzi!!!

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumi bevet mindent, hajra hajra!

-
venember83
nagyúr
Montoya viddel kapcsolatban: ''Sokat meg kell tanuljon meg a kocsirol, de a kuplungot jol hasznalja'' gigaLOL... Mind1, jo versenyzo, remelem ott boldog lesz s sikeres, pedig sokat vartam tole F1-ben is...
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Schumacher döntése nem feltétlenül jó ómen: 1997-ben, szintén a suzukai verseny után ugyancsak gőzerővel belevetette magát a tesztelésbe, miközben vetélytársa, Jacques Villeneuve inkább pihenni ment - és az eredményt mindannyian ismerjük.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak remélheti hogy nem feleslegesen mondta le a vakációt...

-
Motion_Blur
félisten
Schumacher vakáció helyett tesztelni megy: [link]
Nagyon készül a Mester
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát még egy spyker-ferrari williams-toyota
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
naraku
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az már igaz.A Renault tényleg lecsuszott.Már egymást szidogatják.

-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szvsz igazából - és nem Lonzit védem- a csapattal kéne elbeszélgetnie. Nem azt mondom, hogy szabotálnak, de mégiscsak az jön le, hogy gond van a csapat-csapatmunkájával.
Nagyon ugy tünik bomladozik az a Renault.Kíváncsi vagyok mi lesz velük jövőre.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kozmetika szaga van az egesznek, eloszor ''mindenki ellenem van'' - elmelet, most meg minden a leheto legnagyobb rendben, mennenek szineszkedni inkabb
Ezt nem csak a Renault-ra ertem, hanem az egesz F1-re! -
Motion_Blur
félisten
Briatore helyretette Alonsót [link]
-
törölt tag
Monty: [link]
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyértelműen pszichikai hadviselés. Ezzel szítja az ellentétet Alonso és a csapat között. A Ferrarinál remélik, hogy ha meg is beszélik a dolgot a Renaultnál, azért mindenkiben marad egy szálka, ami talán a legrosszabb pillanatban fog a legjobban szúrni. Ha ezt meg lehet velük csinálni, akkor meg is érdemlik.

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem forditasi hiba lehet, otthagyni Michaelt a 3ik helyen... Nem nyilatkozhat ilyen hulyeseget meg Massa is, hova jutunk? Kulonben ebben a nyilatkozatban inkabb azon van a hangsuly, h segiteni fogja Michaelt ahogy csak tudja, szvsz
-
User1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az eső miatt is csak a Ferrarisok sírnak

-
Motion_Blur
félisten
Massa védelmébe vette Alonsot [link]
Mindenki meghülyül?
Otthagyhatták volna Michaelt...mégülis csak 3mp-el volt gyorsabb Alonso-nál... -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2004 USA JPM

-
Calogero
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fekete zászlót nem csak a cél egyenesbe szokták lengetni, ott ahol a leintés is van?
Még nem láttam verseny közben kizárást. -
Motion_Blur
félisten
Egy fekete zászló lonzikának jobban tetszene.
Az ok: amikor Kimi le akarta körözni, ráhúzott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Calogero
addikt
Vagy a sárgát, amikor majd széthajtja a gépet

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Majd lengetheted a sárga-piros csíkos zászlót amikor Kimi autójából elfolyik az olaj.

-
Maxxter
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kell a fenét, inkább massa nyerjen mint kimi
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jut eszembe Kimi + Ferrariról, hogy akkor azért észben van még tartva, hogy jövőre Monza, helyszíni megtekintés?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...mégis csak az ő helye volt

[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Hat felolem most mar akar Sumi is lehet vilagbajnok, azok utan hogy vegre sziveskedik visszavonulni es atadni a tronjat valaki masnak.
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jah elég volt már.. remélem sumi megint oda teszi magát..

-
Motion_Blur
félisten
Úgy néz ki, hogy a szombat és a vasárnap is száraz lesz Suzukában, bár elég hűvös.
Kicsit sok lenne már az eső

-
Oliverda
félisten
Na ezek az idők aztán szinte tényleg semmit nem jelentenek, mert holnap és vasárnap már száraz pálya és olyan 24-25fok lesz.
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes, hogy a Renault az első szektorban sehol sem volt, Schumi volt a leggyorsabb, Fizikóék kaptak itt 3 tizedet

A középső szektor viszont Fizié volt egyértelműen. Utsó szektor meg is-is
Nem mintha sokat jelentene ez az eredmény... -
Rick2
senior tag
-
brownus
veterán
-
wildrain
addikt
Egyszer láttam egy huszonnyolcad osztályú akciófilmet (csak az elejét), aminek az akciójeleneteit a Terminátor 2-ből szedték (a páncélautó-helikopter üldözősdit, majd az épületfelrobbantósdit). Nem gondoltam, hogy ilyen van. Annyira gagyi volt, hogy szétröhögtem magam rajta, és egyszerűen nem értettem, hogy ki az az elvetemült, aki egy olyat egyáltalán végignéz, főleg úgy, hogy lehetetlen élvezni a filmet, belefolyni a történetbe, ha virít róla, hogy egy másikból szedtek ki jeleneteket.

Aktív témák
- Arc Raiders
- Coca Cola Vanilla
- Spórolós topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg bénázott folyton.

Ezt nem csak a Renault-ra ertem, hanem az egesz F1-re!
![[kép] [kép]](http://www.molnarcsilla.hu/dalok/homonyik2.jpg)

![[kép] [kép]](http://img201.imageshack.us/img201/2593/ff2fv3.jpg)