Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Maxxter
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez is benne van de magambol kiindulva én minden versensen ugy megyek mintha az elsö lenne, szerintem Rosberg kicsit beleszürkült de remélem változik mert az elsö versenyen nagyon jol ment és szép manöverei is voltak
-
venember83
nagyúr
válasz
Maxxter
üzenetére
Akkor meg nem volt ennyi uj fejlesztes a kocsikban, a konkurrenciaeban, gondolom. Massal nem tudom magyarazni. S elso versenyen egy uj csapatnal a pilota mindig sokkal akaratosabb, tettrekeszebb, remelem erted mire gondolok, ami idovel picit kialszik, barmennyire is motivalt!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja..igen...persze......
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mivan kanadával? miért mi miatt csuszott ki?szerintük
[Szerkesztve] -
Maxxter
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
De csak az év elsö futamán lett volna versenyképes? Mert onnantol semmit nem nyujt Rosberg, pedig nagyon örültem hogy mégegy ügyes fiatal van a mezönyben
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Viszont számomra egyre unszinpatikusabbak a nyilatkozatai!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alakul. Még marad Todt és jövőre is itt marad a VB-cím.

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
Byrne két évre hosszabbított a Ferrarival [link]

-
Maxxter
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem meg Kubica jobb pilota lesz mint Rosberg mert neki csak volt egy jo futama az elsö és onnantol semmit nem mutat
-
c.zsolti
őstag
Ugyan már srácok... Szerintem a Ferrarinál feltétel volt, hogy Kimi menjen el egy elvonókúrára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én már várom azokat az exklúzív felvételeket Madonna di Campiglió-ból, ahonnan kb ugyanúgy fog lezúgni mint a yachtról...
-
venember83
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ja, rola tudjuk, h vilagbajnoki tehetseg, csak soha nem kapott jo kocsit!!! Erre gondoltal, igaz?

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyetertek veled, ha tegezhetlek
Ha Heidfeldnek nem lett volna a buntetese, akkor bizony o is nagyon elol vegez. De azert Kubica-bol lehet jo pilota, de neki is meg ido kell. -
Dr Smoke
aktív tag
Hát! Ez az év nem úgy alakult, ahogy vártam! Montoya sajnos itthagyott minket!

Schumit meg Alonsot meg nem szeretem, de ha választani kell akkor Schumi, mert Alonsot még nála is jobban ......!!!! Na mindegy, de ez Kubica srác megmutatta, hogy ki lesz a jövő nagy versenyzője!!!! Hajrá Kubica!!!! -
Maxxter
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Télleg a BMW is szép az ikertornyokrol meg ne is beszéljünk az rémálom volt, Alonsorol meg anyit nem azért mert neki drukolok, de télleg sokat segit a kocsi fejlestésén, emlékszem mikor még trulli fisico páros volt alig fejlödöt a kocsi most meg... Remélem a mercit is felhozza majd Alonso ha nem lesz elég gyors de nem számitok rosszra
-
Atlantis
veterán
Szerintem is a McLaren és a Williams a legszebb a jelenlegi mezőnyből. Azért a BMW se rossz, hál'Isten a rettenetes ikertorony lekerült róla.

Alonso személyiségének határozottan jót tesz az idei küzdelem és hogy kénytelen hajtani a Renault-t, ahogy csak bírja. Nagyon sokat fejlődött szerintem már a szezon eleje óta. -
hobizoli
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
Nagyjabol minden ma forgalomban levo mar az
-
Maxxter
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ha az utolso a renault akkor is azt mondom hogy a legjobb mert ott van Alonso, jövöre meg a merci lesz a legjobb
-
Maxxter
senior tag
kiváncsi vagyok h a mercinél h fog kinézni az uj auto mert a voda miatt pirosnak is kell lennie mig az ezüst mondhatni a csapatszine
-
Ronin-
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ez tuti,hogy williams
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Válásról nem tudok. Benne van a pakliban...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
TriackFeri
üzenetére
De nem valt el, miutan randalirozott valamilyen kocsmaban, picit ittas allapotaban??? Nem tudom...
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
az a Schumi keze

-
TriackFeri
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Házas.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sieles meg elmegy, ugy ahogy, de mennek ok majd snowmobile-okkal s az mar veszelyesebb, foleg ha kijon beloluk par voci meg sor utan a versenyszellem
Schumi vegre felszabadultan eltolthet 1 telet, ugy hogy nem kell aggodjon kovetkezo szezon miatt, nem rajta van a legnagyobb nyomas, stb stb. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Részegen nem lehet síelni,mert akkor neki a kórházba fog kezdődni az idény,és nem az F1 pályán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
A Ferrari minden év januárjában Madonna di Campiglióban tölt pár napot többek között síeléssel. Kíváncsi leszek, hogy Kimi megússza-e detox nélkül

Schumival szerintem szépen bemákolnak
-
-Mike-
addikt
csávesz h kinyomja a kocsit

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/gonczil/size2/11221589.jpg)
na de h f1.. zsír jónagyra nagyítható pic, lehet bogarászni [link]
[Szerkesztve] -
Ronin-
senior tag
csak a vodás cuccok nem lesznek rajta
amúgy szép ''rajz'' 
-
Pá
addikt
Aki még nem barátkozott volna meg vele, szokjátok csak a gondolatot:

![[kép] [kép]](http://whitecue.googlepages.com/redcopy.jpg)
-
-Mike-
addikt
úgy látszik hondáék a helyes úton [link]
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére

leírom mégegyszer: 2004ben is voltak olyan pletykák hogy 2005ben a ferrariban fog versenyezni
ez hol igaz? -
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
már 2004ben is voltak ilyen hírek h '05ben a ferrariban lesz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Miota is megy pletyka szinten, h Kimi a Reanulthoz megy?
Naugye... -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez aztan hatarozott, ellentmodast nem turo valasz volt... Miota is megy pletyka szinten, h Kimi a Ferrarihoz megy, illetve, h alairta a szerzodest?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez kb akkor baromság, hogy ''nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél''
-
venember83
nagyúr
válasz
Maxxter
üzenetére
Bernie mikor nyilatkozott utoljara oszinten?
Neki nem az oszinteseg a fontos, hanem h beszeljenek a Forma1-rol, minel nagyobb legyen a hirveres, stb stb, mivel ha mindezek teljesulnek az emberek a Forma1-re kivancsiak, megnezik tv-ben, kimennek a palyara nezonek, ami neki nem kis bevetelt jelent. -
Fortissimus
őstag
FORMAbontó[link]
-
ToBeY
nagyúr
Bernie Ecclestone, az F-1 egyik irányítója a hét közepén a Sport Bild című német lapnak írt cikkében kifejtette, Alonso eltiltása színjáték volt, nem volt bizonyíték a feltartásra. Szerinte az FIA a Ferrarit támogatja
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És lám, jól emlékeztem, hogy bizony ki is szivárogtak infók az aláíráskor. Az A5 archívumából: [link]
-
-Mike-
addikt
ja, mer' mi überek vagyunk és mindenről beszámolunk.. [link] ..08.21-én tettük ezt.. ami így visszagondolva igen csak érdekes, főleg hogy az a 3hét pihenő meg minden.. már csak ezért érdemes volt odamennie, vazz ha megy a renaulthoz hozzávágtak volna egy kangoo-t

[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor az hungaroringi paddock pletyka még kacsa volt hogy akkor írt alá....
mod: mikor jelent meg az a motoros/ferraris kép róla?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Hivatalosan Kimi 2005 augusztus 25-én írt alá a Ferrarihoz

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szive szerint Romario is tovabbra is focizna, de sajnos mar nem birja s be kell lassa s szerencsere magatol, idoben belatta. Azt meg ketlem, h Schumit valaki kenyszeritette volna, h visszavonuljon. Kimivel a szerzodest, pletykak alapjan, joval Indianapolis utan irta ala a Ferrari, tehat mikor Schumi bejelentette, h vege az ev vegen.
-
Motion_Blur
félisten
Wéber Gabi Schumi visszavonulásáról:
''Elnézve, ahogy beszélt, és amiket mondott, szíve szerint még továbbra is menne, de az esze (meg a döntését befolyásoló emberek) azt diktálták, hogy most kell befejeznie. Ahogy nézem, MS esetében a visszavonulás nem megkönnyebbülést, hanem szomorúságot okozott - legalábbis egyelőre.
Amúgy megesküdtem volna rá, hogy még marad 1-2 évet, pont azért, amiért a búcsú is olyan furának, ráerőszakoltnak tűnt: még mindig ég benne a tűz, és továbbra is abszolút versenyképes. Értem én, hogy így elegáns a dolog, meg a hiányérzet keltése is tovább erősíti a klasszisáról alkotott képet, de szerintem addig kell szüretelni, amíg van gyümölcs a fán. És az övén még termett volna.'' -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azémondom...
Eztán meg vigyázzá, meg jólegyé!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
török gp-n észleltem, itt monzában massa-t mutatják sokat, alonsot, kicsit ms-t, kimi-t.....
-
wildrain
addikt
Szerintem éppen attól lesz nagyobb neve, ha egy kiegyenlített küzdelemben legyőzi a nagy hétszeres világbajnokot. Akkor azt mondják rá, hogy ő az, aki az akkori F1 nagy bajnoka, a legyőznivaló ellenfél. PR dolgok miatt nem fog átengedni egy ilyen dicsőséget másnak, ha megtenné, akkor nem F1-es pilóta lenne. Egyébként nem akarlak megbántani, de röhejes a felvetés, hogy valaki ''átenged'' egy vbcímet valakinek...

Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostaniban az tetszik, hogy kisebbek rajta az elemek, a felső légbeömlő, oldalszekrény és a diffúzor, és így marha jól néz ki (bár ez igaz a többi kocsira is

amit mi még nem