Hirdetés

Aktív témák

• Zsiba

senior tag

válasz [amne] #42 üzenetére

Nem értem igazából mi a problémád... Esetleg az, hogy BMW fanatikus vagyok??? Ez miért baj?
    A topic úgy indult, hogy JPM csődöt mondott, lassú pilóta. Ezért soroltam fel az elmúlt öt verseny körülményeit, szerintem objektíven... De lehet, hogy kitűnik belőle, hogy Williams drukker vagyok. De ha kítűnik is akkor sem értem miért kötöttél belém?! Nem cáfoltál meg semmit!!!!

Miért baj, hogy MS-t ''magasztaltam''??? Azért mert a BMW-knek szúrkolok, attól még elismerhetem egy Ferrari pilóta teljesítményét, nem??? Öt embert felsorolnál??? Hát nem tudom és max kettőt: JPM és Kimi Raikkonen. Két olyan tehetség akik már bizonyították, hogy tapsztalt társaikat is simán lemossák, de hogy a többiek? Nem tudom. MS már bizonyított egy szar Ferrariban is, amivel Alain Prost, Jean Alesi és Gerhard Berger sem tudott mit kezdeni. Azt Te sem tagadhatod, hogy Schuminak igen nagy érdemei vannak a Ferrari feltámasztásában!

Még egy kérdés? Miért mennének ki a pályára, ha nem bármi áron nyerni??? Ha valaki nem így megy ki, akkor az inkább üljön otthon!!! Szerinted egy focimeccsen, vizilabdában, kajakban, vagy bármi sportban nem azért mennek ki a sportolók, hogy nyerjenek??? Nincs itt gond a hozzáállással. Szerinted JPM, DC, vagy Ralf nem azért megy ki a pályára, hogy nyerjen? Erről szól a sport! A nagy könyvekbe és a nézők emlékezetébe az kerül be, hogy ezen a pályán MS győzött! Nem az, hogy Villeneuve 6 autót lelőzve a 18. helyről a 12.-re jött fel...

Na mindegy... A lényeg, hogy nem értettem miért írtad nekem, amit írtál! De ha érdekel akkor leírom nyíltan is:
    BMW-WilliamsF1 drukker vagyok! :)

Aktív témák