Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
http://origo.hu/sport/f-1/20040322lehullt.html
Alapvetően elégedett vagyok az autóval, az viszont bosszant, hogy nem értem utol Buttont. Ebben nagy szerepe volt Baumgartnernek, akinek lekörözésénél vagy két másodpercet veszítettem'' - háborgott a brazil. Itt jegyezzük meg, hogy a futam alatt Massa is ''kiakadt'', a sauberes be is intett a magyar versenyzőnek, amiért az feltartotta.
zsolti takaroggyon a forma1 kornyekerol is. mega tvjet sekapcsolhassa be mikor a kozvetites megy. ne egessen tovabb minket.
hulye a ralf schumi is,massa is,barichello is, mi meg irigyek vagyunk zsoltirakara, nem tudunk orulni a sikerenek....csak ti vagytok az okosok, meg zsoltika a bajnok. :D lonak a faszat...csak nem kell, hogy ez a majom lejarassa az orszagot. mindenki ugy emlekezzen majd az elso es egyetlen magyar? forma1es versenyzore, mint akinek mindenki beintett egyszer...aki meg sajat csapattarsanal is masodpercekkel lasabb. annyi rutinnal es lehetoseggel amit o kapott, en tobb eredmenyre lennek kepes...es meg sokan masok is.
fujj. tuntessek el onnan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest