Hirdetés
Aktív témák
-
e-biza
őstag
1: Zsoltika ne üljön versenyautoba. Lejárat minket, aki 3mp-el gyengébb körönként a minardiknál az inkább ne üljön volán mögé. Zsoltika aranyos kedves de maradjon ki szerintem ebböl.
2: Sumival nem nyeretik meg, Sumi jo pilota ezt be kell látni. Ettöl még jo pilota Montoya (agressziv), Alonso, Raikonnen is. Alonsot leszámitva mind3 vb esélyes, mivel mind3 kocsija elég jo :) tehát nem lehet azt mondani,hogy a Sumi csak azért nyert mert jo a kocsija. Valoszinüleg nem -csak- ezért döntött meg ennyi rekordot.
3: lesz pár modositás ha jol olvastam, valami olyasmi,hogy szombaton lesz a pénteki idömérö, söt, állitolag 2005 -töl várhato hogy d.u. lesznek a versenyek.
4: A kerékproblémát nem értem, miért életveszélyes? Szerintem nem gond,hogy a maximális méretet a verseny után is be kell tartani, mert csinálnak egy 269mm széles gumit és az kiszélesedik 290mm -re akkor azért az nem fair, rontja a verseny élvezetét.
5: nem tudom ;] biztos jo lesz a 2004 is
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest