Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Segítsetek: elakadtam az 5. pályán ahol a fogaskerekek közé kellett lökni a nagyokat és jönnek a kígyók.Amikor kimegyek a stégre akkor leölök egy párat és utána nem történik semmi.Olyan, mintha a stég alatt lenne még egy de nem jön elő

Mit kell tenni? -
CyberT
csendes tag
Mert én szégyen ide, szégyen oda, de a vizsga időszak miatt, csak most jutottam el oda, hogy belekezdjek.

-
CyberT
csendes tag
Do' urden neked sikerült már megmozdítani a konzervdobozt??
Mert nekem is ugyan az a problémám, mint neked, teljes elkeseredéssel 1bee kötve! Ha meg tudtad oldani, lécci írd már meg, hogy hogy, vagy ide, vagy mailban.
Vagy bárki írjon, aki tud segítséget nyújtani ebben!
-
Darieen
csendes tag
Segítsetek!!
Elakadtam a 3. pálya elején. Amikor a csaj falujába érünk.
Mit kellene ott csinálni egész pontosan??
-
Trak
addikt
Én billentyűzettel játszom, de hamar megszoktam. Kétszer káromkodtam nagyot a kamera miatt az egész játék alatt, amikor nem láttam az ellent, pedig mellettem állt
De ez bőven belefér, a 2 új Prince of Persia-ban már az első pálya jobban idegesített.
Amúgy ha végigjátszottátok, akkor érdemes a térképen visszanézni az előző pályákat, mert meg lehet tudni többet a szereplőkről, a történetről+újra lehet játszani a pályákat, de már 11. szintü karakterekkel
Visszamentem 1-2 pályára és gyorsan végigírtottam azokat, akikkel kicsit meggyűlt a bajom
Asszem ennyi volt a játék, sok újdonságot már nem találok benne, nehéz fokozatot kihagyom. Elég volt a normal, annyi pluszt nem adna már, hogy érdemes legyen mégegyszer végigvinni. -
hétalvó
addikt
ha joypaddal játszanál lehet nem zavarna a ferdeség. billentyűzettel idegesítő lehet.
-
-
Trak
addikt
Ferdén?
Nem tudom mire gondolsz, több ilyen játék is volt már a játéktörténelemben, tény, hogy szokni kell a 3D-s kamerakezelést, de ez az összes ilyen stílusú, mászkálós játékban így van. Én pl az új Prince of Persia részeket nem szeretem, mert azokban nagyon rossz a kamera mozgása. Ebben szerintem jobb.
A háttérben esetleg azért csúnyák a harcok, mert úgysem azokat nézed
Ha azok is szépek lennének, akkor nem ilyen lenne a gépigénye.
Mivel nem mondtál semmi hibát a játékban, maradjunk abban, hogy nem a Te stílusod
-
Trak
addikt
Mert? Szerintem meg jó
Kevés ilyen játék van, és épp ezért, meg a történet miatt elég jó.
Neked mi nem tetszik benne?
Kapásból fel tudok sorolni 10 olyan játékot amik mostanában voltak, és amik nagyobb ''marhaságok'', mint ez a játék. Lehet, hogy csak nem szereted ezt a játékstílust, vagy a fantasy-t magát.
Amúgy végigvittem... nem csodálom, hogy jó volt a történet, R.A. Salvatore írta
-
Ennél nagyobb marhaságot még nem láttam mint ez a gém és 1 DVD.

-
Trak
addikt
Megöltem

Leírom, hogy kell megölni:
FIGYELEM! Aki magától akar rájönni, hogyan kell megölni a sárkányt, az ne olvasson tovább!
1. Leölöd annyira, hogy az életerejét jelző csík eltünjön.
(1-2 tipp: Csak a harcosnál lévő kard sebzi, tehát vele kell ütni!
Amikor előrerohan akkor jobbról vagy balról megütögetni, ekor ordít egy kicsit, gyorsan félreugrani, mert különben elkap. A harapás után megint odamenni a fejéhez és ütni, és ismételni az elfutás. Amikor elhátrál, akkor én a varászlóval hátulról lelövöldöztem a kissebb szörnyeket akiket idéz, amíg a 2 harcos elöl lefoglalta őket. Ha vlaki hagyott maga után életerőnövelő cuccot, azt csakis a harcossal vettem fel, elvégre is ő küzd a sárkánnyal
2. Amikor elfogyott az életereje, akkor a harcossal megint meg kell ütögetni úgy, mint eddig. Ekkor elkábul egy kicsit. Gyorsan odamenni a varázslóval és megnyomni azt a gombot, amire a special ability-t állítottad. Ezzel ő egy villámmal elkapja, utána gyorsan a fél sötételf csajjal közvetlenül odaállni mellé és nyomni egy sima attack gombot, erre felugrik a nyakába. Utána a sárkány leereszti a fejét, és már jöhet is a harcos, akivel megtámadod és majd meglátod mi lesz
Tehát jó kis csapatmunkával elintézik.
Viszont most jön egy 10. pálya, a harcosomnak mindene megvan, még regeneration gyűrűt is sikerült vennem neki. A többiek is majdnem ilyen fullosak, a varászló végre tudja a meteoresőt. Kíváncsi leszek
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Írtam korábban, hogy kipróbáltam bátyámnál a játékot, és egy idő után kezdett unalmas lenni. Na tegnapelött nekiültem itthon, és ma már a sárkányos pályán vagyok
Így hogy magamnak válogatom össze a cuccokat, skilleket, így egész jól haladtam. 2-3 x halt csak meg emberem. Jól kitapasztaltam a mozgásokat, és már az elejétől elkezdtem használni a védekezést, mert azzal szinte mindent ki lehet védeni. 1-2 főellenséget pillanatok alatt intéztem el (pl. pók). Most a sárkányos pálya nem tűnik túl könnyűnek, de csak összehozom vlahogy
Drizzt nagyon jó volt, bár szerintem kicsit gyengécskére sikerült. ő ennél sokkal jobb
Amúgy érdemes a varázsló lövését minél elöbb a maxra fejleszteni, mert az utolsó elötti is már nagyon halálos, kíváncsi leszek az utolsóra, a meteoresőre.
Amikor nagyon nagy tömeget látok magam elött, akkor sokszor csináltam azt, hogy a varászlóval hátrébb szaladtam, nyomtam egy pajzsot, ami a többieket is védi, és hátulról elkezdtem lövöldözni az ellent. Ez nagyon hatásos tud lenni.
Remélem ma sikerül végigjátszani. -
hétalvó
addikt
Ott mint az állat sietni kell

nekem se ment elsőre. az udvaron mindíg a kapuhoz közelebbieket öld. a katapultot pedig csak egy sorrendben lehet szétverni. asszem bal jobb közép jobb a sorrend, de ez nem biztos.(azt a részét kell ütni). -
Drizzt
nagyúr
up, nem tudok továbbjutni.
-
Drizzt
nagyúr
Na, hát szégyenszemre én is elakadtam, ráadásul Drizzttel.

Tehát: Mithrill Csarnok bejáratánál a katapultot nem bírom leölni. Mindig bebontják a falat, aztán bemásznak a trollok, s agyő törpök...
Hogy kell elpusztítani a katapultot?
Hogy lehet ez a játék ennyire nehéz?
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
hali. Amikor belököd a sárkányt a lávába és jön utánad a folyosón hogy ölöd meg ?
9. pálya. (XBOX) -
-
Drizzt
nagyúr
A varázslóval csináld azt, hogy: t nyomvatart, bal egérgomb nyomvatart, bal egérgomb felenged, mielőtt a pók köpne, t még mindig nyomva. Miután megy a lövésed: felengedni a t-t is, szpésszel védekezni.
Mielőtt megkérdeznétek, a tollokat úgy kell majd megölni, hogy fogod a kardod. Megütöd a tüzet, trollt leütöd, majd alt a fekvő trollon. -
vjannus2
aktív tag
A 4. pályán a nagy pókot hogy tudjátok kinyírni mert nekem nem megy meg se tudtuk sebesíteni

-
Drizzt
nagyúr
Bővebben: link
Ez esetleg valamit segit?
Egy trainer esetleg: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Do' urden
csendes tag
fIGYU HOGY ÉRTED AZT HOGY IRÁNYITOTTAD??? ÉS HOGY BELESZÁLTÁL ??? ÉN OTT ÁLLOK MELLETTE MINT EGY AMPUTÁLT VÉN ROKA ÉS NEM MOZDULOK SEHOVA.cSAK EZ A ROKA A KEZÉT FELTARTJA AZT JÖNNEK VILLÁMOK A BÁDOGRA.DE SEMMI MÁS EXTRA NINCSEN. AMUGY VOLT MÁR UJRA TELEP DE NEM ÉRT SEMMIT MOST PROBÁLOM UJBOL KEZDENI HÁTHA UGY JO LESZ HA EZ SE AKKOR (MEGVÁSÁROLOM UJRA MÉG VAN 4 NAPOM RÁ HOGYLE(VÁSÁROLJAM)
nA SZOVAL HA MÉG TUDDTOK SEGITENI AKKOR GO MERT NAGYON ÉRDEKEL ÉS KICSIKÉT EZ SZIVÁS NEM GONDOLJÁTOK??? -
Do' urden
csendes tag
na nekem ennyi elég vot ebböl a jatekbol ( még sok is ) már 20-ad szorra csináltam bégig a 4-edik pályát de semmi nem változott bekapcsoltam a feliratot nem irt semmit csak hogy ö tuddja használni ezt a fémdobozt a harcban.olyan ideges lettem hogy megöltem az egeremet. Igy hát kell vennem ujat addig jo lesz a game pad.
[Szerkesztve] -
Do' urden
csendes tag
nincs hozzá kod vagy valami amivel pályát ugorhatnák???? mert igy semmire nem megyek már 10x-er léptem ki-be és vittem végig ujra a pályát de mindig ugyanaz : SEMMI
-
Do' urden
csendes tag
Nekem ugy van hogy lemászok a lépcsön. Eddig ok.
na utána meglátják a videoban ezt a nagy ge*it azt mondja a maágus hogy ö tuddja irányitani. Ok kimegyunk a hidra elözönlenek az orkok és az az izé meg csak áll
végig nyomtam a billenytyüzet összes gombjaát de semmi sem történt

És az a csávoka meg ott a kezéböl lövell ki ilyen áramos izét.De se ö se a giant semmit nem csinál!!! mi tévö legsyek???? -
Do' urden
csendes tag
jA AMUGY NINCS IS BOSZI KARI CSAK VARÁZSLO VAGY A SETÉT CSAJREA GONDOLSZ????
-
Drizzt
nagyúr
A boszira ha átállsz az Fx(4>x>0)-szel, akkor se tudod irányitani? Elvileg amikor beleszálltam, én irányitottam rögtön. Bár ez csak későn esett le. Én azt hittem, hogy mást irányitok.

-
Do' urden
csendes tag
LÉCCIKE SEGITSETEK
KÖNYÖRGÖM!!!
-
Do' urden
csendes tag
Ja és amugy uj cuccok nem jönnek ha fejlödünk mert mindenkinek már a legjobb gönce van és még csak a 4. pályán járok

-
Do' urden
csendes tag
Sziasztok na megint én vagyok de most annak a segitségét szeretném krni aki már a 4. pályán tul van.Szoval a 4. pálya végén van egy védö oriás és nem tom irányitani meg semmit
csak áll ott a mágus és villámokat szor az oriásra engem meg mindig kinyirnak az orkok

Na ha tuddtok segiteni akkor hajrá vagyis lécci.ÉS még egy kérdésem lenne hány pályás a gém? -
Drizzt
nagyúr
Jah, amúgy aki meg nem játszott ilyesmi játékkal, de nagy gépes öreg, az úgy képzelje el, mint a golden axe-ot. Csak persze mai szinvonalon.
-
Do' urden
csendes tag
Please valaki küldje el majd nekem mailban. köszike.
-
Trak
addikt
Nekem is bejött mikor először láttam, 2-3 pályát játszottam is, de már kezdtem unni hogy csak megyek előre és gyakok... ha ez így megy még több órán át, akkor tuti annyira megunom, hogy többet elő sem veszem a játékot...

Jó lett a játék, de kellett volna bele vlami változatosság. De majd játszom még egy kicsit, aztán meglátjuk. -
Drizzt
nagyúr
Tehát megvan. És lehet, hogy nem ért egyet velem senki, de szerintem király. Az animációk nagyon klafák, főleg Drizztté, az nagyon ott van. Marha nehéz amúgy a játék.
A grafika nekem nagyon bejön, jó lenne, ha pl.: rpg-ket ilyen grafikkal gyártanának a jövőben, tök gyors, meg viszonylag szép is az engine. -
Latyakos
aktív tag
Egérre ha jol néztem lehet, de billentyűzet az alapértelmezett.
Így két óra játék után azthiszem arra jöttem rá hogy egyéb komoly játékok után jo kikapcsolodásnak ha az embernek van pár szabad perce, arra jó amire a serius sam--> menni, gyilkolni--élvezni.
-
-
Latyakos
aktív tag
Na játszottam vele egy kicsit, és eléggé vegyes érzelmeim vannak.
A bevezetőben felünt egy érdekes felirat: Story by R. A. Salvatore, ezek után gondoltam mi lehetne rossz.
Lássuk:
-Semmi szerepjáték motivum, csak megyek és két gombot nyomkodva kaszabolok, egyszer a harcossal, egyszer a varázsloval, egyszer a kecses mozgású csajszival
-semmi komolyabb mesterséges int. az ellenfeleknél, csak jönnek és halomra kell őket gyilkolni
-unalmas a 30-ik szörny után a játék
-nem mozgatható kamra nézet... Legalábbis gamepaddal nem tapasztatam semmit.
-gyengén konfigurálható, alig lehet vmit állitani
És ami tetszik:
-grafika egész tűrhető, a többi részéhez képest a játéknak, de nem egy nagy durranás
Egy adott szakasz végigvitele után lehet szerezni emberkéinknek bizonyos levásárolható, talán xp (?) erejéig tulajdonságokat.
Azthiszem nem lesz nagy durranás ez a játék, nemhinném hogy lenne motivációm végigvinni, szinte egy az egyben gyürük ura- a király visszatér játék, csak más szereplőkkel. -
Drizzt
nagyúr
Megjelent ez már? Pc-re? Demó, a teljes mérete, etc?

-
Latyakos
aktív tag
És itt a hivatalos honlap, van pár video is fennt.
Bővebben: link -
Latyakos
aktív tag
Igen, megtekintve a videokat, eléggé elrigaszkodott a szerepjátéktól, inkább diablo stilusu, amit tudtak belőle reklámozni nagyon, azok a harcok és a combok voltak, szerepjátszásról egy szó sem volt.

De azért remélem lesz olyan hogy nem csak egy szálon fut benne a történet. -
corlagon
senior tag
A ''Forgotten Realms''-re én is felkaptam a fejem, de ez a review még a demo-tól is elvette a kedvem: Bővebben: link
Az első két mondat:
''Those who appreciate brute-force, hack-and-slash gameplay should find in Demon Stone a great-looking and enjoyable, if somewhat familiar, experience.''
Ha FR, akkor én maradok a BG2-nél és társainál. Talán normális MMORPG is lesz belőle egyszer... -
Latyakos
aktív tag
Nemsokára elérhető lesz ez a játék, van vkinek információja róla?
Én amiket olvasgattam, annyi derült ki hogy gyürük ura stilusu 3d-s külső kamera mozgatás+grafika is elég jó, több karakterrel lehet majd boklászni, egymást váltogatják majd, illetve valahol olyat is olvastam, hogy Drizzt Do'Urdennel is lehet kicsit kalandozni.
Én várom nagyon, amint megvásárolom, majd irok róla, de ha valaki játszott már a demójával.
akkor írja le legyen szíves, hogy milyen, mert nagyon érdekelne. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez bőven belefér, a 2 új Prince of Persia-ban már az első pálya jobban idegesített.
az MI nem valami jó megyek aztán vannak egy csomóan mindenki összevissza üt mindenkit valakit elkezdek ütni nem is foglalkozik velem üti a másikat tovább.
Nem tudom mire gondolsz, több ilyen játék is volt már a játéktörténelemben, tény, hogy szokni kell a 3D-s kamerakezelést, de ez az összes ilyen stílusú, mászkálós játékban így van. Én pl az új Prince of Persia részeket nem szeretem, mert azokban nagyon rossz a kamera mozgása. Ebben szerintem jobb.
Mert ez a játék nagyon király és nem fogom abba hagyni
nA SZOVAL HA MÉG TUDDTOK SEGITENI AKKOR GO MERT NAGYON ÉRDEKEL ÉS KICSIKÉT EZ SZIVÁS NEM GONDOLJÁTOK???