Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Igen, tudom, és meg is neveztem az eszközt.
Értem én, h ez valami felturbózott útmérő, de hagyjuk inkább. Sok technikai eszköz, ami anno mérföldkő volt, a mai fejlődés sebességét látva, nem hogy elavult, hanem sokszor a munkát is hátráltatja.
Tehát, a cégnél hamarabb meghúznak a tanulók egy síkot (pedig nem egyszerű mutatvány) egy hagyományoson, amin semmi csicsa, minthogy az ehhez képest ultraszupermodern Siemens System3-al egy lyukat fúrjanak. Ami azért is egy szupi gép, mert tud a feje horizontba forogni, de alapból (mondom, vertikálisan!!!) a függőleges tengely, na mi??? Y!!!
Kb 8 helyen van rajta törlés gomb, meg ugye Szabival beszéltük is, h a drága Siemensen véletlen sem úgy működnek a G kódok, mint pl egy Fanucon.
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged