- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz zgi521 #18361 üzenetére
Szia!
Szerintem jól emlékszel, mert én is kipróbáltam a Kugámnál, és bizony bezárás után is nyitható az ajtó. Engem is aggaszt/aggasztott, és rá is kérdeztem itt. A hozzáértők elmondták, hogy valóban nem tudják leszívni az üzemanyagot, mert valami iszonyat labirintus van a beömlő nyílás után....ok ez jó, de bele sem tudnak semmit tenni? Amit majd én észre sem veszek, csak majd mikor rátankolok, és beüt a gebasz... Ez a technológia, lehet jó bárhol a világon, de kis hazánkban rengeteg jó akaró létezik ám...nekem nem annyira bejövős, de azért lakatpántot mégsem szerelek rá!
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
flymi
addikt
válasz zgi521 #18440 üzenetére
Kerékőrre azt mondta az egyik gumis srác, hogy felesleges, két perccel tartana tovább lekapni neki a négy kereket, de van fölös pénzem nyugodtan kidobhatom rá. Nem vettem. Itt vidéken szerencsére nem nagyon lopkodják se a kocsikat, se a felniket. Aztán most gyors kopp-kopp. Mert biztos ami tuti. Meg ami már elmúlt.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest