Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
-
oliwire
őstag
Szia!
köszönöm!
Facebook Marketplace-n találtam meg, egy srác hirdette. Egy 2017-es Ford Focusból származtak az alkatrészek.
A kis kijelzőst is át lehet alakítani, de ahhoz viszont a középső műszerfal nem kompatibilis, és ahhoz a műanyag borítást is meg kell venni/ bontóból szerezni, hogy a nagy kijelző beférjen.
A srác, akitől vettem, ő is a kis kijelzőset alakította át. -
törölt tag
Cseréld le inkább egy Crown Vic-re, ez is fehér
-
szgabor12
tag
-
Lomha 8V
addikt
Valamit keversz, 2015 után az 1.6 Ti-VCT 125 lóerős, az első generációs 1.6 Ti-VCT (2005-től) pedig valóban 85, csak éppen Kw, nem lóerő. Tehát az 116 lóerős. Ilyen van nekem is, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Baranyában lakok, mászik hegyet bőven, de nem érzem gyengének.
-
szilchi
őstag
Üdv.Meg lett nézve,a váltó rendben van.A váltó-olaj volt a hibás.Novemberben kuplungcsere alkalmával cserélve lett.És a hidegtől jóóól besűrűsödött.Ma olyan 13-14 fok van délután erre felé és nem is volt semmi gond a váltóval,tette a dolgát rendesen.Bezzeg reggel 0 fokban már akadozott,nyöszörgött.De csak amíg hideg a motor.Kell egy fűtött garázs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest