- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Ma bevizsgáltattam a 4 acél felnit amit vettem, egyik sem üt és jó állapotban vannak, nincsenek görgöztetve vagy bármi, az összes pereme még gyári. Egyik kért picivel több súlyt, de az sem vészes, azt mondta a gumis kb. gyári szint, mert azokat sem tudják 0-ra kihozni.
Majd le akarom őket homokszórni, ismer valaki egy jó helyet esetleg, vagy nincs valakinek (pl. camelferr topiktárs) otthon eszköze (persze nem ingyé
)? Lefújást megoldom, csak nincs kedvem bíbelődni velük
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Köszönöm
Végül elhoztam őket, aztán a gumisnál kiderül, hogy milyen állapotban vannak... Ha szerintük nem okés, akkor majd vissza adom az eladónak. Ránézésre a peremek rendben voltak, semmi deformáció nem volt felfedezhető rajtuk. Baromi nehezek, van anyag bennük rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Google Chrome
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest