Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #3214 üzenetére
Az enyém pontos mint mint a svejci óra, hidegben elsőre dupla kuplung kell a ketteshez.
Egy olajcsere ráférne már. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #3214 üzenetére
mer' a barom nem ismeri a szinkronizált fokozat meg a dupla kupplungolás fogalmát azért, és amikor egyesből vállból rántja hátramenetbe és reccsen, akkor anyázik
szerintem a ford váltója jó. németes, katonás, taktakolod a sebességet (ezt billentyűzeten határozott nyomáspontnak hívnák szerintem), de betalálsz mindig, nincs tévedés. a hátramenet kapcsolása igényel odafigyelést (de az sem csak itt, más márkáknál is) mert az nem szinkronizált, tehát a fogaskereket szinkronba kell hoznod "kézzel" mielőtt beteszed rükibe. aka. kétszer kuplungolsz (kuplung 1-0 kuplung fel kuplung le 0-R) vagy előtte beteszed hármasba ami szinkronizált fokozat.
de van akinek a pug 206 tejfölösdoboza az ideális (próbáltam, tényleg vicces az a franciás cafkaság, hogy azt hiszed menthetetlenül félrekapcsoltál, de valahogy mindig beveszi, meg tudom érteni aki szereti, én a viccből is a németet preferálom), neki ez a links-zwo-drei-vier annyira nem gyere be.
japó megint más, az a kettő között van, elismerem, fasza az is, sőt, de ezzel is teljesen meg vagyok elégedve.
röviden: általában ha rákérdezel miért szar, akkor azt mondják mert recseg a rátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- EVGA 750 BQ 750W
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Stihl FS 55 fűkasza, bozótvágó kitűnő állapotban áron alul szezon előtti áron eladó!
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- TP-Link Tapo P110 Wi-Fi-s okos konnektor, fogyasztás mérővel eladó
- Menabo kerékpárszállító tetősínre
- 4 db Thule 530/532 leszorító kalapácsanyával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest