Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
gabor9991 #52919 üzenetére
Ahogy én néztem ezen kívül van a szíj, de meg fogom nézni mégegyszer. Még ott tartok, hogy a pár héttel ezelőtti égéskimaradás problémát sikerült elcsípnem pénteken úgy, hogy vettem egy kézi diagnosztikát és amikor a pályan előjött a hiba, gyorsan rádugtam. Az egyik lambda szonda tutira rossz volt, ma raktam bele a gyári újat, mentem vele kb 20km-t pályán hiba nélkül. Szóval ez még csak a jövő zenéje 😀
Szonda cserekor a gyújtótrafó alatti szenzort lehúztam, bebandázsoltam a vezetékét, mert egy helyen hozzáért valamihez, a szenzor közepében állt a víz, vagy az olaj. Olajnak tűnt, körülötte minden porszáraz csak a szenzor csatlakozója olajos, lehet befújták valamivel...meg olaj arra szerintem nem is megy.
Szóval fontossági sorrend...igazából a szíjam is vadi új, kb 3000km van benne, szerelő rakta fel, de amióta felrakta gyakran nyikorog, előző szij nem. Szóval leszedem, meg kell nézni a generátor, vízpumpa (szintén új) nem-e szorul, a klímakompresszort kézzel is lehet forgatni amikor a motor áll és a mágneskuplung nyitva van. Régi szíjat meg már nem rakom vissza 3400ft az új Conti.
Aztán persze a kipufogó is kifúj egy picit a hátsó dob összetételnél, új dobot raktak rá eladás előtt, a kép is összeállt, valószínűleg a katalizátort kifújta nekik és csörgött...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest