Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
félreállva a füvön elég megnyugtató ha nem az anyaföldbe süpped az emelő lába, hanem kap egy viszonylag stabil talajt.
igaz nekem sem magamtól jutott eszembe, nagybátyám nyomta a kezembe a palánkot, azt már én költöttem hozzá hogy ha elkapar a kerék akkor lehet arra is jó hogy arra kaptasson fel.
@Mágus2: te egy külön kategória vagy
(az apraját én sem soroltam most fel de az én eszközellátottságom így is minimális ahhoz képest ami nálad lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest