Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ha sokáig nincs a kocsiban akku, több órán keresztül, akkor előfordulhat olyan hogy nem indul utána? Mert bekavar esetleg az indításgátló?
Kiszedtem a 2013-as Focusból az akkut, pihentetem külön vagy 2-3 órát. Azt akarom, hogy a negatív sarún található érzékelő, vagy egész pontosan megnevezve "kütyü" nullázódjon. Hiába reseteltem Forscanből, akkor is mindig csak 80%-osnak mutatja az akkut. Hiába töltöm fel 12,7-12,8-ra, utána is mindig 78-80%-osnak mutatja. És kis használat után mindig csak 12,3-12,4V van benne.
Töltőfeszültség rendben van.
Ma nézte egy akkis boltos.terhelővillával, azt mondta jó, csak kicsit le van merülve. Reggel vettem le a töltőről.A FoCCCus szerint pont olyan akksi van bekalibrálva, mint ami benne van. Illetve gyári akksi került 1 éve bele.
Okozhatja ezt a hibát ez a szenzor, ha megpusztul? Mennyi lehet egy ilyen? Néztem az Ebayn elég drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest